Joskus pelissä on yksinkertaisesti tylsää. Tulee kausia, kun ei ole mitään tekemistä, varsinkin jos olet pelannut peliä niin pitkälle, ettei tehtäviä ole kuin vain silloin kun päivityksessä tulee.

Joten mitä sitten voisi tehdä kun on tylsää? Listasin muutamia juttuja, mitä itse teen kun on tylsää, toivottavasti näistä on apua sinullekkin.

 

- Järjestä kaappi. Tiffanyn kaappi on suurimman osan ajasta sekasorron vallassa ja vaatteiden/varusteiden etsiminen on tuskaa. Kaapin järjesteleminen on hieman tylsää, mutta tulos on upea. Samalla voit myydä kaikki turhat romppeet pois ja ostaa jotain uutta kivaa tilalle !

pizap.com15332344556111.jpg

- Kouluta hevosia. Hevosten koulutus on kieltämättä tylsää, mutta siitä saa ihan hauskaakin puuhaa. Kuulokkeet päähän ja puhelua skypen tms välityksellä kaverin/kavereiden kanssa ja koulutatte yhdessä. Jos olet samantapainen yksinäinen susi pelaajana kuin minä, voit kuunnella musiikkia samalla. Ihanan rentouttavaa.

StarStable%202018-07-28%2020-06-02.jpg

- Pelaa pelejä kavereiden/klubilaisten kanssa. Pelissä voi pelata erilaisia pelejä/leikkejä, mistä suosituin taitaa olla piilonen. Tämäkin ihan huippu hauskaa kun on puheyhteys kavereihin!

StarStable%202018-08-02%2021-09-05.jpg

- Kiipeilkää ja hassutelkaa kavereiden/klubilaisten kesken. Siis aivan parasta. Yhdet elämäni parhaat naurut olen saanut pyllymäkeä laskiessa hevosella pelissä :D. Voitte tutkia paikkoja, kiipeillä ihan hulluillekkin kukkuloille, sekoilla ja muuten vain hassutella.

- Järjestä jokin klubitapahtuma ja suunnittele sitä. Klubeissa on tapana järjestää erilaisia tapahtumia. Jos olet klubissa järjestä jokin isompi tapahtuma ja suunnittele sitä, esimerkiksi vaikka koulukisat tai maastoretki minkä johdat erikoisiin paikkoihin pelissä.

- Jos on ylimääräistä rahaa, shoppaile uusi vaatekokonaisuus. Siis uudet vaatteet ja varusteet on aina ihana asia. Jos on rahasta hieman puutetta, niin myy turhia varusteita/vaatteita ja osta niillä rahoilla uutta mukavaa tilalle. Kaappiin tuppaa kertymään kaikkea turhaa ajan myötä.

- Täydennä Saavutukset- listasi. Peliin tuli jokin aika sitten tuommoinen vihkonen, mistä löytyy esimerkiksi juuri nämä saavutukset. Jos on tylsää niin täydennä näitä.

pizap.com15332343137031.jpg

- Etsi tähtiä. Tähtien etsiminenkin on helpompaa, kun ne löytyvät samasta vihkosesta kuin saavutukset. Tähtiä on kiva etsiä ja itseltänikin puuttuu vielä vaikka kuinka.

pizap.com15332343366632.jpg

Tässä oli nyt muutama vinkki tylsiin hetkiin, toivottavasti näistä oli sulle jotain iloa :). Hauskoja pelihetkiä !