Eilen oli taas päivityspäivä, mutta mulla meni suht myöhään että pääsin tekemään tehuja. Riehuttiin klubilaisten kanssa vuorilla kiipeillen ja kaikkea sellaista, niin aika hurahti aika nopsaan :D.

Päivityksissä tuli tosiaan tehtäväksi rakentaa se silta Eponan tallilta Southiin. Tehtävät alkoivat sieltä issikoiden luota, jossa meille kerrottiin vähän sitä sun tätä. Aikalailla kaikkea turhaa :D. Piti myös kysellä ihmisiltä, mitä mieltä he olisivat kaupungin uudesta slouganista.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Donald oli (tietysti) kanssamme siltaa rakentamassa. Hän vain ei kyennyt sitä oikein suorittamaan, kun kammoksui vettä niin paljon, että jopa veden juominen oli hänelle haasteellista! Sillan rakennus toimi samalla periaatteella, kuin aikoinaan Jarlaan rakennettu silta. Tiedossa oli siis lautoja, sementtiä, puiden kaatoa ymym. Jostain syystä tämä tehtävä oli mielestäni niin tylsä, etten jaksa edes kertoa siitä paljoa. Miten edes selittäisin tarkemmin sillan rakentamista:D? Me nyt rakennettiin silta, se siitä heehee :D.

4.jpg

Vähän porukkaa tiellä.. :D Ja Rekku kivasti siinä Donaldin naamalla XD

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Pappa jaksaa jaksaa!!

11.jpg

Hiotaaaaaaaan...

10.jpg

Pilkotaaaaan...

12.jpg

13.jpg

Donald halusi päästä pelostaan eroon, joten jouduttiin häntä tsemppaamaan matkalla sillan yli.

14.jpg

15.jpg

Askel askel HYPPY askel askel HYPPY vauhtia nyt prkl

Saatiin palkinnoksi tämmöinen takkisysteemi, en oikein tiedä pidänkö siitä vai en. Varmaan en.

16.jpg

Plazaan tuli myös uusia juttuja, mutten ole ehtinyt vielä edes käymään siellä. Toivottavasti ensikerralla olisi tiedossa mukavempi ja hauskempi päivitys! :)