Kuten otsikkokin kertoo, nyt on kerrottavana surullisia sekä iloisia uutisia. Aloitetaan surullisista.

Ihana, rakas klubini, missä olin jäsenenä, Shadow Doves on tullut tiensä päähän. Olin kauan Kyyhkysissä ja porukka klubissa oli jotain ihan parasta ! Syitä, miksi klubi poistui en ala tässä kirjoittelemaan, sillä ne kuuluvat vain meille klubilaisille. Hyvässä yhteisymmärryksessä klubi lähti ja edelleen olemme yhteyksissä whatsappin kautta kaikki keskenämme.

 

shadowdoves.jpg

Kiitos kaikista kivoista ja hauskoista hetkistä <3

Niin, mihin jäivät ne iloiset uutiset ??

Koska en halunnut luopua koko klubista, niin tulin siihen tulokseen, että perustan itse klubin. Klubin nimi on  Star Whisperers !

Klubi on avoin kaikille halukkaille suomalaisille pelaajille. Klubin tavoitteena on rento meininki, jossa kaikkien on hyvä olla, sekä tietysti tutustua toisiimme ja näin ollen saada toisistamme kavereita pelin välityksellä. Järjestämme mahdollisimman paljon kaikennäköistä yhteistä tekemistä ja tapahtumaa, jota saavat mielellään järjestää myös klubilaiset, sillä haluan että kaikilla klubissa on olo, että olemme tasa-arvoisia jäseniä ja jokainen meistä on tärkeä.

Laitan myös tänne blogiin kalenterin, johon päivitän tapahtumia, sillä itsekkin olen huomannut, että SSO;hon kirjautuminen ja sieltä kalenterin tarkistaminen on yllättävän raskasta, jos ei ole muutakin asiaa peliin. Toivon tämän miellyttävän kaikkia rakkaita klubilaisia :)

Klubilla on tämän blogin lisäksi myös insta, mistä voi klubin tekemisiä seurara. Klubin löytää nimellä starwhisperers. Lisäksi väsään Whatsapp ryhmän, jossa voimme kaikki keskenämme keskustella ja muistutella tapahtumista yms toisiamme:). Lisää voit klubista lukea sen omalta sivulta tuossa oikealla.

jokukuva.jpg

Tästä muuten kertoilen pian kun leikittiin Susan kanssa villihevosilla :D. Ja muutakin jännää tiedossa ;)

 

Palataanpa itse peliin, Tiffanyyn ja Zeldaan.

Keskiviikkona oli tosiaan päivitys, ei kovin kummoinen mielestäni.. Silvun linna sai uuden ulkomuodon, joka on mielestäni vähän...hassu :D. Pidin enemmän siitä vanhasta linnasta, se oli linnan oloinenkin ja "pelottavan" näköinen. Tämä uusi on mielestäni liian värikäs, mutta kai siihen tottuu. Myös sisäpuoli pitäisi nyt mielestäni uusia, sillä se ei jotenkin sovi linnan ulkomuotoon, kun on tumma ja semmoinen "pelottava". Mutta ei tuomita nyt vielä ihan kokonaan, minut tuntien pidän siitä kovastikkin ensiviikolla ! :D

linnakuva1.jpg

linnauva2.jpg

En vieläkään pidä linnasta ):

Saimme myös uuden champin silvuun. En ole vielä käynyt itse champissa, joten siitä en osaa mitään sanoa. En myöskään kovasti osallistu champpeihin, mulla ei riitä hermot :D.

Tiffanylla olen tosiaan kouluttanut Dantea ja Varjoa eteenpäin ja tehnyt dailyja. Dragon kanssa innostuttiin menemään fortin champpiin, se ei mennyt kovinkaan hyvin kun Drago jäi vatsastaan kivimuuriin kiinni... Ei päästy edes maaliin asti :D.

champpikuva1.jpg

champpikuva2.jpg

Zeldalla en ole vielä tehnyt tehtäviä loppuun, mitä ilmaiseksi saa pelata, sillä säästelen niitä hieman. että mulla on kirjoitettavaa teille siltäkin osalta. Zeldalla olen siis lähinnä niillä kahdella radalla kouluttanut Harmia ja tehnyt tallitöitä. Enköhän kohtapuoliin pelaa nuo ilmaistehut loppuun ja ensikuussa sitten ostan sen star riderin, niin pääsen kirjoittelemaan lisää Zeldasta :).

zelda2.jpg

 

Seuraava postaus on sitten niinkutsuttu erikoispostaus, sillä kerron villihevosilla seikkailusta sekä siitä, mitä Jarlan suljettujen porttien takaa löytyy! Eli jos haluat pitää itsesi jännityksessä siihen asti, kun portit aukeavat, älä lue seuraavaa postausta ;).

Hauskaa kesää ! :)