Hei taas kaikille! Siitä onkin jo jonkinverran aikaa kun viimeksi ehdin kirjoitella. Ihan tosissaan, ehdin kirjoitella. Töiden kanssa on ollut todella kiireistä, sillä olen enimmäkseen tehnyt iltavuoroa, eli olen melkeninpä koko päivän töissä (16-22). Silloin ei juuri ehdi kummoisia asioita tekemään ja myös sso pelailu on jäänyt aika vähälle..

Mutta tämä pieni tauko on tehnyt ihan hyvää, innostus on alkanut palailla peliä kohtaan. Mulla loppui myös star rider, jonka vuoksi mua ei ole pahemmin pelissä näkynyt. Ensiviikolla ostan life timen, jolloin tätä ongelmaa ei enää koskaan tule :D.

Uusia koodeja tuli, jotka toivat tullessaan star coinsseja sekä star rideriä muutamaksi päiväksi. Nyt olen pelaillut niiden koodien ansiosta taas hieman ja on ollut tosi mukavaa pelata! Koodit ovat SSOINSTAGRAM ja QUEENOFREDEEM jos jollakin on jäänyt koodit huomaamatta! :)

Klubin suhteen viime viikko ja tämä viikko on ollut hiljainen. Opiskelevilla kun on nyt viimeiset kouluviikot menossa, niin on paljon kokeita ja ei ehdi pelailemaan paljoa. Tämä on ihan ymmärrettävää, sillä mun mielestä koulu menee pelaamisen edelle. Kesälomalla meillä on varmasti paljon kaikkea klubissa, vaikka itse olenkin töissä melkein koko kesän :D.

 

Päivitykset eivät ole olleet kummoisia, eli periaatteessa ei ole haitannut vaikken ole kirjoitellut. Viimeviikolla tuli joku hemmetin perunatehtävä. Sen viikon juttu oli siis peruna. Hei oikeasti sso, jotain parempaa kiitos :D. Perunatehtävistä laitan kuvia, kun en jaksa alkaa niitä selittämään tähän, kun ne oli oikeasti todella tylsiä tehtäviä ja vähän kuin se sillan rakennus juttu, ei ole inspistä kirjoittaa siitä.

1.jpg

No kerrotaan nyt vähän tehuista :D. Marleylla oli siis asiaa, liittyen perunoihin.

2.jpg3.jpg

Etsimme täydellistä perunaa

4.jpg

Maustekasvin keräämistä jotain perunaruokaa varten

5.jpg

Haettiin Derekiltä paketti missä oli jotain perunoihin liittyvää

6.jpg7.jpg

Tehtiin perunasta ruokaa jota Marley kehui

8.jpg

Drago vammaa koska peruna

9.jpg10.jpg11.jpg

Perunakilpa

12.jpg

Perunalippis piti tietysti saada palkinnoksi, koska kaikki rakastamme perunoita <3

Viime keskiviikkona saatiin sitten poneja lisää. Jokainen varmaankin tietää mikä näistä yksilöistä muuttaa talliini :D ?

13.jpg

Yritän kirjoittaa tätä blogia mahdollisimman usein, mutta joskus elämä vaan vie kaikki mehut. Työt ovat yllättävän raskaita, sekä työmatkoihin menee yllättävän paljon aikaa. Myös kaikki muut asiat painavat niskaan, mm sso miitti sekä cossijutut ja kesän muut suunnitelmat ja menot. Kesä on kovin kiireistä aikaa. Mutta uskon, että löydän jostain aikaa hieman blogillekkin :).

Ensiviikkoon! :)