moikka.jpg

Että juu, semmosta vaan että kirjoitin teille just semmosen oikein pitkän ja kivan sepustuksen keskiviikon päivitystehtävistä, mutta netti päättikin mennä poikki ja arvatkaa olinko ehtinyt tallentaa?:)

NOEN. Enkä mä (anteeks hirveesti :`( ) jaksa nyt tehdä sitä uudestaan... Otan siis puheeksi nyt hieman etukäteen erään toisen asian, mahdollisen sso ratsastusleirin !

viisasta.jpg

Olen miettinyt jo hieman pidempään tälläisen leirin suunnittelua klubilaisille. Asiaa vaan askarruttavat monet kysymykset; milloin, missä, miten, mitä ja ketkä. :D.

Haluaisin että ne, ketkä leirille osallistuvat olisivat myös paikalla kun ns tapahtuu. Ymmärrän tosin, että on muutakin elämää ja elämä yllättää, joten en toki suutu jos tulee este. Siksi olisi hyvä suunnitella ajankohtaa, mikä käy kaikille ! :).

Leirin pituus olisi 3-4 päivää ja tapahtumaa järjestettäisiin 2krt/päivä. Nyt siis kysymykseen, milloin ? Milloin olisi semmoinen 3-4 päivää, että ihmiset pääsisivät tulemaan.

Nyt toiseen aiheeseen, missä? Tällä tarkoitan, että järjestettäisiinkö leiri alueella, minne myös ei star rideria ostaneet pääsisivät? Tämä rajoittaa kylläkin esim vaelluksia. Mitä mieltä te, ihanat klubilaiset, olette?

Ja seuraava, mitä? Mitä kaikkea haluatte leirillä tehdä? Nyt saisi keksiä kaikkea, mikä on vain mahdollista toteuttaa.

Ja se tärkein, ketkä? Ei taida olla oikein kirjoitettua tuo, mutta kuitenkin, ketkä haluaisivat tulla? Leiriä ei ole kannattavaa järjestää ilman isompaa porukkaa.

Tämä on aiheena sunnuntain klubikeskustelussa, joten noita kysymyksiä kannattaa miettiä etukäteen, sillä nostan ne uudestaan esille siellä. Myös te saatte esittää toki kysymyksiä leirin suhteen, vastailen niin hyvin kuin kykenen:D.

 

Olisi erittäin mukavaa päästä toteuttamaan tämä :).

n%C3%A4h%C3%A4%C3%A4n.jpg