Klubin kuulumisia siis tulossa, mitä tälläviikolla onkaan ollut. Klubi on ollut TODELLA aktiivinen, kiitos kaikille ihanille klubilaisilleni siitä ! Yritetään pitää tämä sama aktiivinen linja, niin klubi pyörii tulevaisuudessakin mahtavasti.

Tänään klubikeskutelussa oli puhetta joulukalenterista, mitä suunnittelin blogiin. Tämä olisi musta tosi kiva juttu toteuttaa, joten jäädään odottelemaan kuinka tässä käy ! Joulukalenterista tulee infopläjäys tänne blogiin ensiviikon alussa.

6.jpg

Tänään arvonimen noston kokivat Ada ja Angelica, onnea ! Jos joku miettii, miten tuo arvonimen nouseminen oikein tapahtuu, niin olemalla aktiivinen. Pidän pientä kirjaa aktiivisuudesta, jonka perusteella sitten mietiskelen ja pähkäilen, kenet nostan. Nyt on ollu porukka tosiaan todella aktiivista, jes! Aktiivisuutta on nimittäin haettu:).

Klubin kalenteriin ilmestyy jo ensiviikon tapahtumia, kannattaa käydä tzekkaamassa :).

Nyt kuvia viimeviikkojen tapahtumista :)

2.jpg

3.jpg

Vaellus

4.jpg

Vaellus

5.jpg

Leikkitunti

Kaikista tapahtumista en valitettavasti saanut kuvia, kun en itse ollut paikalla. Kiitos taas Susalle, kun on jaksanut kuvia ottaa ja laitella niitä mullepäin :) ! Ensiviikkoon suunnataan taas keskiviikkoa odotellen, sillä päivitykset tulevat taas.