Tehtävät siis jatkuivat tänään !

Ensin kyseltiin että joko sitä salaperäistä Äxää pääsisi tapaamaan, ja kyllä pääsi ! Piti lähteä juoksemaan kohti observatoriota, jotta löytäisimme sen mitä etsimme. Törmäsimme kuitenkin liikuskelevaan puuhun, joka olikin Silencia niminen tyyppi. Hän sitten kehoitti jatkamaan matkaa.

1.jpg2.jpg3.jpg

Törmäsimme sitten Jupiteriin, joka oli vieläkin harmissaan ettemme onnistuneet pelastamaan Hermania. Hän antoi avaimen obsyyn, jotta pääsisimme sisälle. Kerrankin obsyn sisäpuolella olikin jotain tavaroitakin :D !

4.jpg5.jpg6.jpg

Mrs. X oli obsyn "yläkerrassa" ja mentiin suoriltaan hänelle juttelemaan. Hän pahoitteli, ettemme olleet ehtineet tavata aikaisemmin ja kertoi hieman asioita siihen työmaahan liittyen. Kerroin sitten hänelle Hermanista ja siitä, mitä hän oli kertonut minulle. Sitten Äxä oli sitä mieltä, että suunnitelmia pitäisi nopeuttaa. Siirryimme juttelemaan alakertaan (ja kyllä, näissä tehuissa enimmäkseen höpötettiin!).

7.jpg8.jpg

Äxä halusi tutustuttaa minut 3 muuhun CHILLin jäseneen, joiden kanssa tekisimme yhteistyötä.

Silencia on hyvä piiloutuja ja aika hiljainen kaveri, ei juuri puhua pukahda.

Jupiter on lojaali, rohkea ja voimakas kaveri, jonka seurassa ei tarvitse pelätä turvallisuudesta.

Syntax on porukan nörtti, kykenee hakkeroitumaan mihin vain. Hieman arka tyyppi, mutta Äxä uskoo että hänellä on leijonan sydän.

9.jpg

Jatkettiin juttelua Äxän kanssa. Hän sanoi ettei aikaa olisi hukattavaksi, vaan aloittaisimme työt välittömästi ! Meidän piti saada eräät piirustukset, joiden pitäisi olla Guntherilla (Gunther on se vakooja tyyppi, tuttu aikaisemmista tehtävistä). Meidän pitäisi matkustaa nopeasti Figiin ja takaisin, sekä mennä koko matka yksin, sillä muilla oli omat tehtävänsä.

 

Kun päästiin Figiin ja Guntherin luokse, oli Gunther iloinen että olin liittynyt Äxän "porukkaan" ja alkoi kertomaan jotain päivistä jolloin he pelastivat Äxän kanssa sitä ja tätä ja tota. Guntherilla oli piirustukset muistitikulla, jota sitten lähdettiin etsimään.

 

10.jpg11.jpg

En ihan tarkalleen jaksanut lukea, mutta Guntherin tytär Gretchenin piti jotain tikun sisällölle tehdä että se toimi/näkyi oikein/emt :D. Sori. Tyttö alkoi sitten koneella nörtteilemään ja me saatiin juosta edes takaisin jääkaapille hakemassa JorColaa hänelle. Oikeasti, nauratti, tuli ihan omat nörtteilyt mieleen xD.

12.jpg15.jpg14.jpg

Palasimme Äxän luokse ja juteltiin. Jotain oli tapahtumassa ja asiat eivät nyt menneet niinkuin olisimme halunneet...

16.jpg

Sitten tuli se ihana kuva mitä me kaikki rakastamme ;

17.jpg

Eli tehut jatkuu joskus. Toivotaan että pian !

Tiedän että sanoin ottavani Plazan kamoista kuvaa, mutta enhän mä sinne päässyt. Näytti taas mustia kuvakkeita (ei eilen vaan ollut mitään ongelmaa...) ja tuli network erroria, kun aamulla kävin. Möhmöh ärsytti. Pahoittelen ! <3