Tehuja tehuja TEEEHUUUJAAA !! Tarina jatkuu Eponassa !

Kuten muistamme, silloin kun Epona aukesi jäi Herman kiinni siellä työmaalla. Nyt jatkamme siitä, mietitään miten voisimme pelastaa Hermanin !

Jupiterin kanssa keskustellessamme päätettiin, että lähdetään sniikkailemaan sinne työmaalle (mä en nyt oikeesti millään muista miksikä sitä kutsuttiin xd). Seurattiin Jupiteria aidalle ja tehtiin aitaan reikä, josta lähdimme sitten tutkimaan tilannetta. Emme vielä tienneet, missä Hermania säilytetään.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Kun olimme hieman edenneet, Jupiter keksi että kiipeäisimme suurimman rakennuksen katolle, sillä sieltä saattaisi hyvinkin nähdä missä Herman on ! Ja sieltähän se löytyi, suljettuna tuommoiseen koppiin.

5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg

9.jpg

Hiivimme hieman lähemmäs, mutta sitten nousi tie pystyyn. Kolme vartiaa vartio Hermanin piiloa. Nyt piti keksiä jokin ratkaisu. Parhaimmaksi näimme, että Jupiter menee harhauttamaan vartioita ja mä menen sitten vapauttamaan Hermanin.

10.jpg11.jpg12.jpg

Herman selitti paljon jostain metallista tai muusta vastaavasta aineesta. Sillä oli hieno nimikin, mutta enhän mä sitä enää tietenkään muista (yllätyittekö?:D). Tuo metalli saisi aikaan paljon pahaa ja tuhoa koko Jorvikissa. Herman käski minua mennä kertomaan X:lle kaiken, mitä hän kertoi minulle. Yritin vielä vapauttaa Hermanin, mutten onnistunut rikkomaan lukkoa. Sitten Herman nostettiin suuren muurin toiselle puolelle ja tilanne oli toivoton.

13.jpg

Vartiat piirittivät minua sitten siinä ja ihan tuosta noin vain ihana Ronttini pamahti paikalle! Sitten juostiin karkuun niin että kipinät lenteli kavioista. Jupiterkin oli paennut takaisin ensimmäiseen tapaamis paikkaamme ja keskustelimme sitten siinä. Olimme pettyneitä, kun emme saaneet Hermania pelastettua.

14.jpg

Sitten sanoin Jupiterille, että lähden kertomaan asiani X:lle. Siispä lähdettiin kiitämään taas. Tehtäviin tuli kello, joten jatkan näiden kertomista taas huomenna :).

15.jpg

Myös ystävänpäivä jatkuu Jorvikissa ja siihen liittyviä tehtäviä tuli lisää. Niistä en nyt kerro, kun on tämä tarinakin tässä menossa. Plazaan tuli uusia kamoja ja vaatteita. Unohdin ottaa niistä kuvaa, mutta otan ne huomiseksi! Se varuste kokonaisuus on IHANA. Vaatteet oli tosi talvisia, hieman ihmettelin kun Jorvikissa on täysi kesä jo :D. Okei, oli satulassakin lumihiutale mutta kuitenkin. Niistä huomenna kuvia :).