Heipä hei !

Tälläkertaa kirjoittelenkin ihan eri asioista, kuin päivityksistä tai klubitapahtumista (huolestuneille tiedoksi, että klubipostauksen kuvat ovat vielä muokattavana, ja postaus tulee lähipäivinä <3). SSOn sivuilla on nyt tietoa, mitä kaikkea jännää saadaankaan tänävuonna peliin ! Kaikkea ei toki ole kerrottu, mutta katsellaan mitä siellä on.

Ensimmäiseksi, saadaan uusi Oma talli. Lisää tilaa (uh enemmän hevosia käytössä, jes!) sekä mahdollisuus sisustaa ja muokata tallia omiin tarpeisiisi sopivaksi ! Toivon todella että tulisi hienoja karsinoita hevosille, tai ei niiden nyt hienoja tarvitse olla, mutta hieman aidomman oloisia. Innolla odotan myös mitä kaikkea siellä on mahdollisuus muokata (ja kuinka paljon tämä lysti kustantaa..)

MUOKSMUOKS. Myös kaksi uutta aluetta on tulossa! Ei yhtä isoja kuin Epona mutta tulossa kuitenkin. Keväällä aukeaa yksi ja toinen talvella. 

On tulossa myös uusia taitoja, joita voi hevosen kanssa opetella. Nämä siis samaa kategoriaa kuin talutus. Temppujen opettaminen hevoselle olisi hauskaa. Taidoista voisi olla myös apua kilpailemisessa. Myös voisi tulevaisuudessa siirtyä pysähdyksistä suoraan laukkaan ja hetkellisesti juosta nopeammin, kuin mitä hevonen täysillä mennessään kulkee. (Odotan jälleen kuinka paljon lysti kustantaa..)

Pelin grafiikkoja tullaan myös parantamaan, ääniä myös. Äänten parantelua on jännä seurata, mitä tällä sitten ikinä tarkoitetaankaan. Peli on mielestäni paikoitellen hieman hiljainen, johon voisi ainakin jotain parannusta tehdä. Tiedä sitten mitä sieltä oikeastaan tuleekaan !

Grafiikkoja parannellaan lähinnä vanhoissa paikoissa, sivuilla on mainittuna Silverglade. Myös sielunratsastajat saavat uuden ulkomuodon. Tätä odotellessa :D.

Tekstissä oli mainittuna Anne, eli voimme hyvillä mielin odotella sielunratsastajatehtävien jatkumista tässä vuoden aikana!

Myös lisää tälläisiä "back-storyja" olisi tulossa (esim. se tehtävä missä oli Alexin äiti). Toivoisin että seuraavaksi olisi hieman Lindan elämästä, hän kun on yksi lempihahmojani pelissä.

Ja vielä, kynsisalonki. Voi kyllä, jonkun näköinen kynsisalonkikin on tulossa mahdollisesti peliin. Miten ne sitten hahmoissa näkyvät kuin vain oikein läheltä, tiedä sitten. Mutta varmaankin ihan piristävä lisä!

Tulipa tekstiä aiheesta, mutta lisää voit lukea tästä.

wda.jpg

Sitten aiheeseen numerooooo kaksiiiii. SSO blogiportaali kaikille suomalaisille SSO blogeille. Tämä on mielestäni aivan mahtava juttu, törmäsin tähän yhdessä SSO blogissa ja pakkohan oli omakin blogi mennä listalle heittämään. Se näkyy siellä varmasti pian. Sinne pääset sujahtamaan tästä.

Eli, kaikki ketkä kirjoitatte SSO aiheista blogia, mainostakaa tuota portaalia ja linkatkaa se sivuillenne :). Sieltä voi sitten käydä katsomassa uutta luettavaa, mikäli tämä mun blogi alkaa kyllästyttämään ;).

was.jpg