Tai no, uusiutuu ja uusiutuu, mutta hieman muuttuu blogin ajatus.

Klubia, Heroic Starsseja ei tosiaan enää ole. Päädyin poistamaan klubin, sillä sen pitäminen alkoi tuntua todelliselta työltä. Pidin kyllä sen pyörittämisestä, mutta se ei ollut enää niin aktiivinen kuin ennen ja yritin (sekä osa jäsenistä yritti <3) saada sitä taas aktiiviseksi. Päädyin siis siihen, että parempi lopettaa nyt kun meillä on vielä hyvät muistot tästä klubista ja kenellekkään ei jää paha maku tästä suuhun.

Mulla oli tosi kivaa jokaisen heroiinin kanssa (kyllä, kutsuttiin klubia lyhenteellä heroiinit :D) ja meillä kaikilla on varmasti mukavia muistoja tästä pitkästä ajasta, jota yhdessä vietettiin. Onneksi olemme edelleen yhteyksissä <3!

Tämän suurempaa "muistelu" tekstiä en ajatellut kirjoittaa, sillä en ole oikeastaan surullinen. Ettehän te poistuneet mun elämästä mihinkään, edelleen jutellaan niin wapissa kuin sso puolella :). Nimeä Heroic Stars ei vain enää ole hahmojemme yläpuolella.

Nyt siis muihin asioihin! Blogissa ei siis tule näkymään klubiin liittyviä postauksia tms enää, vaan postaukset ovat nyt sitten omaan pelaamiseeni liittyviä. Myös enemmän muita hevospelejä, kuin ssota ajattelin täällä "arvostella" ja näyttää teille.

 

Pelailin tänään pitkästä aikaa ssota! Ajattelin mennä takaisin kun saan tämän postauksen tehtyä, sillä pitkästä aikaa maistuu myös hevosten kouluttaminen :D! Kouluttamisesta tuli mieleen, etten ole kai esitellyt täällä uusinta hepostani, Dragonblood nimistä enkkuani?

PXStudioRuntimeMMO%202016-08-27%2015-20-

Kuolailin tätä pitkään, vaikka alkuun tämä oli musta tylsähkö perushepo. Sitten katselin (stalkkasin) sitä muilla pelaajilla ja aloinkin pikkuhiljaa pitämään siitä. Hevosen nimi oli summanmutikassa valittu, se on tarkoitus muuttaa joskus kun keksin sille hyvän nimen. Tämä heponen edustaa hieman parempaa versiota lempihevosestani, Fjortenista.

PXStudioRuntimeMMO%202016-08-27%2015-20-

PXStudioRuntimeMMO%202016-08-27%2015-21-

Tämän viikon päivityksessä tuli uusia friisuja, mutta siis noita sporttimallisia. Nämä ovat musta aika kivoja! Nyt ei ole varaa ostaa, eikä haittaakkaan, kun on kouluteltavia muutenkin.

PXStudioRuntimeMMO%202016-08-27%2015-23-

Tämä on musta tosi nätti, mutta jotenkin tuo "ruosteinen" hohto harjassa häiritsee.

PXStudioRuntimeMMO%202016-08-27%2015-23-

Kun joskus ostan näistä jonkun, niin ostan tämän. Oikea Aavehevonen <3

PXStudioRuntimeMMO%202016-08-27%2015-23-

Tämäkin on tosi ihana, jos tuo Aavehevonen ei olisi niin ylinätti, ostaisin tämän :)

Toivon, että pystyisin kirjoittamaan päivityksistä tänne aina jotain pientä edes, jopa niistä missä "ei tapahdu oikeastaan mitään". Se olisi se minimi ainakin. Lisäksi haluaisin tietty kirjoitella muitakin juttuja. Nähdään taas <3

 

Mikä uusista friisuista oli sun lemppari?

Ostitko uutta friisua?