Hei taas ! Kuten otsikosta voi päätellä, tein toisen hahmon SSO;hon. Syy tämän tekoon oli se, ettei minulla ole oikein kirjoitettavaa tänne blogiin Tiffanyn osalta, kun ei tosiaan ole tehuja ja samat dailyt siellä pyörii kuin ennenkin. Tästä lähin siis kirjoitan sekä Tiffanyn että Zeldan kuulumisia tänne.

 

Tosiaan, Tiffanylla olen tehnyt dailyja, paljon paljon dailyja... Ja kouluttanut yhden levun Dantea eteenpäin. Keskiviikko on pian, mikä tietää päivitystä, toivotaan että saataisiin Tiffanylle hieman tehtäviä !

radat1.jpg

radat2.jpg

Koulutusta,koulutusta...

dailyt1.jpg

dailyt2.jpg

Dailyja,dailyja....

 

Meillä oli klubin kanssa myös vaellus, josta nappailin hieman kuvia. Tiffany sai vaellukselle ratsukseen Goldin.

vaellus1.jpg

vaellus2.jpg

Oli kivaa, vaikka jouduinkin lähtemään kesken vaelluksen.

 

Palataan sitten Zeldaan. Zeldasta voit lukea lisää sen omalla sivulla tuossa oikealla, Zeldan hevoset päivittyvät Hevoseni- osastoon, minne toki jaottelen Tiffanyn sekä Zeldan hevoset erikseen. En nyt ala jaarittelemaan tässä Zeldasta mitään erikoista, aloitetaan nyt siitä miten Zeldan elämä alkoi Jorvikissa :).

kuva1.jpg

Ensin järkytyin siitä kun hevonen oli _niiin_ hidas. Ja seuraava järkytys oli heti perään ettei se osaa hypätä. Nämä asiat ovat onneksi korjattavissa, kunhan saan ostettua Star Riderin Zeldalle.

Ensin tallilla tavattiin Justin Moorland, joka kertoi hieman tallista ja opetti myös hoitamaan hevosta.

Tehtäviä oli kaiken laisia,eräs herra nimeltään Mr. Gembell haluaisi kaataa koko Moorlandin tallin maan tasalle ja rakennuttaa hienoja taloja siihen. Tätä ei tietenkään tallinomistaja Thomas Moorland hyväksy, joten nyt tarkoituksenamme on yrittää pysäyttää Mr. Gembell tavalla tai toisella. Pääsin heti hieman sabotoimaan Mr. Gembellin töitä.

 

kuva4.jpg

Mua naurattaa aina tuo Gembellin ilme :,D

kuva3.jpg

Sähköt poikki !

Päästiin myös tutustumaan muihin tallilaisiin, nimittäin Taniin ja Lorettaan. Loretta antoi ratsastaa kentällä olevan pikku radan. Pian kuitenkin Loretta oli lähtenyt ratsastamaan ja Tan oli hänestä huolissaan, sillä hän ei ollut tullut takaisin, vaikka olisi pitänyt. Nyt siis piti lähteä Lorettaa etsimään, mutta joku Mr. Gembellin työntekijä esti pääsyn ylös kallionviereistä tietä pitkin tiellä olevien kivien takia. Piti siis mennä puhuttamaan Mr. Gembelliä että kivet saataisiin siirrettyä. Gembellhän ei siihen noin vain suostunut (paitsi jos Zeldalla olisi ollut paljon rahaa) joten jouduin merkkaamaan puita, mitkä kaadetaan että työkoneet pääsevät kulkemaan. Sitten tie saatiin auki ja löydettiin Loretta ja päästiin ratsastamaan enemmän ratoja.

 kuva2.jpg

Pikku rata kentällä.

kuva5.jpg

Kauniit puut poikki,halki ja pinoon ):

 

Myös Jenna halusi nähdä kuinka hyvin Zelda ratsastaa, joten mentiin hieman kavalletteja.

kavalletti.jpg

Tallilla on myös tallityttö May, joka on siellä kesätöissä ansaitakseen hieman rahaa. Maylla on myös välillä jotain tehtäviä meille.

Myös tallin läheisyydessä olevalla Conrad Holdsworthilla oli meille tehtävä. Conrad on kengittäjä ja hän oli tilannut työkaluja, joita joku postipoika sitten toikin. Tosin työkalut olivat levällään siellä täällä, sillä poika oli pelästynyt jotain (olikohan laukkaavaa ratsukkoa, en muista tarkalleen) ja lähtenyt juoksemaan karkuun ja siinä rytäkässä kaikki oli sitten levinnyt. Etsittiin työkalut Conradille.

kuva6.jpg

 

Että tälläistä, varmastikkaan ihan kaikkia tehtäviä en muista, mutta pääkohdat tuossa ainakin olivat. Zeldan seikkailut jatkuvat taas pian !

Peliä pystyy tosiaan pelaamaan ilmaiseksi 5 levulle asti ja Zelda on jo 4 levelillä. Saan ostettua Star Riderin vasta ensikuun alussa, joten toivottavasti jaksatte odottaa :).