Eilen taisin lupailla vähän kertovani tänään villihevostelusta ja kaikkea muuta jännää, joten sitä on luvassa !

Ensin kuitenkin meidän klubista, meillä oli eilen ensimmäinen vaellus, jonka pidin itse :). Oli kivaa ja klubiin tuli tälle viikolle jo ihan kiitettävästi ohjelmaa, kiitos kaikille ketkä niitä jaksavat järjestää! <3.

ekavaellus.jpg

Siirrytään nyt siihen jännään. Mutta, sanon nyt ensiksi että jos haluat pitää jännityksessä itsesi, että mitä Jarlan suljettujen porttien takaa löytyy, niin älä lue postausta kokonaan/katso kaikkia kuvia. En halua pilata kenenkään iloa ja itseäni jopa hieman harmittaa, että piti tunkea sinne katsomaan. Mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi.

 

Aloitetaan villihevostelusta, jota innostuttiin yksi päivä Susan kanssa kokeilemaan. Villihevosen teko on helppoa ja yksinkertaista ja siihen löytyy video youtubesta. Voin myös neuvoa villihevosen teon, jos joku haluaa :).

villihevostelua.jpg

Rakastan tota kuvaa, missä Barman katselee rannalla hieman kaihoisasti <3

Sitten bugeihin! Tätä ensimmäistä, eli pelin tekemistä melkeinpä mustaksi (mieleeni tuli jopa joku kauhupeli, oli aika pelottavaa tämä). Kokeilin sitä, montamontamonta kertaa ennen kuin onnistuin. Tämä tosiaan on hankala tehdä, siihenkin löytyy (englanniksi tosin) ohjevideo youtubesta.

pimeysbugi.jpg

Pelottavaa :D

Toinen bugi mitä kokeilin, oli Jorvikin yllä leijuminen. Tämäkin oli vähän hankalaa, mutta onnistuin nopeasti tässä. Kai sitä taidot kehittyy bugien kanssa :D. Video tämän tekoon löytyy youtubesta, englanniksi. Näitä on hirveän vaikea selittää tässä, että miten nämä tehdään, joten videoita voin linkkailla halukkaille.

lentobugi.jpg

Sitten siihen TOSI JÄNNÄÄN, eli niiden porttien toiselle puolen. Siellä oli hieman keskeneräisen näköistä, mutta tosi kaunista ! Paljon hienoja paikkoja ja valitettavasti onnistuin hukkaamaan osan kuvistani, joten kaikkia en voi näyttää.. Mikäli et halua nähdä mitä siellä on, niin älä katso kuvia. Youtubesta löytyy tähänkin ohjevideo, tämä on helppo tehdä, mutta tämän tekoon tarvitset bandicamin.

portti1.jpg

portti2.jpg

portti3.jpg

Se oli muuten pelottavaa, kun tossa kaislikossa seisoi niin kaikki muuttui hieman pinkiksi ja alkoi soimaan musiikki ! :D

portti4.jpg

Tämmöistä :). Toivottavasti tuo paikka aukeaisi edes osittain nopeasti ja saisimme lisää tehtäviä, mieluiten niitä tarinatehtäviä. Seuraavassa postauksessa varmaan kertoilen taas Zeldasta ja Tiffanyllekkin löysin yhden tehtävän minkä olin jättänyt joskus tekemättä, niin siitäkin varmasti kerron :).

n%C3%A4h%C3%A4%C3%A4n.jpg