Tulipa tuossa eilen hieman tuhlailtua, koska tuplasc aika! En koskaan ole päässyt ostamaan sc silloin, kun on tämä tupla-aika ollut, joten päätin että nyt on vain pakko. Ostin tosiaan sen arabin mistä viime postauksessa puhuin ja nyt olen itsekkin onnellinen arabin omistaja!

Arabi sai nimekseen Royalphantom ja se on oripoika :). Mukavaa saada talliin uusi hevonen. Saarelle lomailemaan lähti Varjo.

Klubissa on taas tapahtunut, eikä tämä juuri alkanut viikko vaikuta vieläkään sen hiljaisemmalta. Paljon on kaikenlaista puuhaa aina klubilaisten kesken. Itse olen ollut niin epäaktiivinen että ihan hävettää, mutta yritän tästä parantaa tapani. Piiskatkaa minua aina kun en jaksa raahautua koneelle :D!

Päätettiin klubikeskustelussa, että "hankimme" klubillemme yhteistyöklubin. Jos sinulla on klubi/ehdotuksia hyvästä klubista joka kaipaa itselleen aktiivista yhteistyöklubia, niin ehdota ihmeessä! :). Vaatimuksia ei ole, kunhan porukka on mukavaa :). Olisi mahtavaa, jos mahdollisella yhteistyöklubilla olisi myös oma blogi, niin voisi seurailla sieltä sitten klubin kuulumisia.

Nyt kuviin ja kiitokset kuvien lähettäjille <3

ekanvaellus.jpgkisailu.jpgtunti.jpgvaellus.jpgvaellus2.jpgvaellus3.jpg