Heipä hei taas, tälläkertaa päivityksen merkeissä !

Päivityksessä tuli tälläinen jännä tehtävä, jossa kerätään sateenkaaren päässä olevaa kultaa Chaun nimiselle, öööh...otukselle :D.

2.jpg

Sori kun ei parempaa kuvaa, oli ruuhka-aika...

Chaun on hienosti hukannut kaiken kultansa ja tottakai juuri meidän on se metsästettävä takaisin. Sateenkaari ilmestyy peliin puolentunnin välein, randomisti aina jonnekkin. Onneksi se näkyy todella pitkälle ! Sateenkaari on "käytettävissä" 20 minuuttia, jonka jälkeen on 10 minuutin odotusaika että seuraava tulee johonkin näkyviin.

1.jpg

Yhdestä kullankaivuu kohdasta voi saada maximissaan 10 kultaa. Kulta on hauskan näköistä inventoryssa, kun sillä on värit kuin sateenkaaressa. Kultaa kaivetaan minipelillä, eli kun aloitat pelin on sinun napsautettava hiirellä aina kun nuoli on tuon värjätyn palkin kohdalla. Helppoa ja yksinkertaista, mutta aika kivaa !

3.jpg4.jpg

Saatiin myös lisää tilaa tallissa olevaan kaappiin. Joillekkin tämä extratila on varmasti tarpeen, mutta itse en sitä tarvitse vielä pitkiin aikoihin. Tavallaan olen ihan iloinen etten tarvitse, olisi hirmuisesti vaatteita ja varusteita kaappi pullollaan...

Myös Plazaan tuli uusia varusteita seä vaatteita. Tälläkertaa sain kuvattua vaatteetkin, jeii! Varusteet ja vaatteet eivät olleet kovin ihmeellisen näköisiä minun makuuni, joten saavat puolestani jäädä Plazaan.

5.jpg6.jpg

Heppa marketin löytää nyt tällä viikolla Goldista. Eipä tässä tälläkertaa oikein muuta kirjoiteltavaa. Hauskaa sateenkaaren metsästystä kaikille pelaajille! :)