Kuten eilen jo lupasin, tänään tänne ilmestyy arvonta.

Miten tämä sitten toimii?

1. Valitse kumman haluaisit voittaa arvonnassa.

2. Osallistu kirjoittamalla kommentti tähän postaukseen. Liitä mukaan sso nimesi sekä kumman palkinnon haluaisit.

3. Arvontaan on aikaa osallistua 6.12 asti. Palkinnot lähtevät 8.12 postiin. En vastaa postin hidastuksista lakkojen jne suhteen. En vastaa myöskään postin hukkaamista tuotteista.

4. Jäljelle jäävä palkinto postitetaan arvonnassa toiseksi tulleelle. Mikäli toisena olija ei halua lunastaa palkintoa, lähetetään se seuraavalle jne.

5. Arvontaa EI SUORITETA mikäli osallistujia on vähemmän kuin kuusi.

6. Arvonta suoritetaan tällä arvontakoneella (linkki)

7. Voittajat voivat laittaa osoitetietonsa minulle joko wappiin yksärillä tai sähköpostiini [email protected]

8. Voittajalle ei tule kuluja arvonnan voittamisesta :) Eli Tiffa maksaa postit :D.

 

Arvonnan voittokohteet ovat;

1.DVD elokuva Mustan Orin seikkailut.

Elokuva pohjautuu Anna Sewellin hevoskirjaan. Valmistusvuosi 1971. Suomitekstitys. Kesto 1h 44min. Takakansi;

"Uljaan upean Mustan orin elämä on täynä seikkailua ja dramatiikkaa. Ensimmäiset vuotensa se saa viettää nuoren isäntänsä ja parhaan ystävänsä, pikkupoika Joen kanssa. Mutta kohtalo puuttuu peliin, Joen joutuessa luopumaan Mustasta orista yllättäen... Tulevien vuosien aikana orin isännät vaihtelevat useaan otteeseen, eikä sen elämä aina ole helppoa tai turvallista. Musta ori joutuu kokemaan vaativaa elämää niin sirkusareenalla, sotakentällä, kuin hiilikaivoksessakin - kuitenkaan koskaan unohtamatta ensimmäistä isäntäänsä Joeta. Mutta Joe ei ole luopunut toivosta saada Musta ori takaisin."

2. PC peli Springdale Rannoilla ratsastaen. Toimii ainakin tässä meidän koneessa, jossa on Windows 8.1. Vähimmäisvaatimus on Windows xp.Pelissä kiva ominaisuus missä saa itse rakentaa esteratoja! Takakansi;

" Alus on mennyt pohjaan ja öljyä on alkanut vuotaa ulos. Sinua pyydetään tulemaan heti apuun, sillä öljyvuoto merkitsee katastrofia niin ihmisille kuin eläimillekkin. Löydätkö miehistön ja pystytäänkö öljyn vahingoittamat linnut pelastamaan? "

arvontakuva.jpg