Vuosi ja reilusti yli vierähtänyt siitä, kun viimeksi kirjoittelin tänne. Olen jo pitkään ja hartaasti miettinyt blogini jatkamista, sillä näitä hevospelejä ja star stablea tulee edelleen suhteellisen aktiivisesti pelattua, ssota ainakin. Hieman vielä mietinnän alla, että mitä ihmettä tänne edes kirjoittelisin, mutta uskon keksiväni jotain. Mikäli teillä on ideoita heitellä, kommenttikenttä on käytettävissänne.

StarStable%202018-07-24%2014-33-13.jpg

Star Stablessa onkin tapahtnut vaikka ja mitä, siitä kun viimeksi kirjoitin. Paljon uusia hevosia, tehtäviä ja aluekkin ! En usko, että jaksan käydä näitä vuodentakaisia tapahtumia sen kummemmin läpi, sillä uskon että suurinosa blogini lukijoista (onko teitä edes enää :D) on aktiivisia sso:n pelaajia. Mikäli kuitenkin teillä siellä ruudun toisella puolella olisi kiinnostusta lukea niistä, voin värkätä tänne koostetta toki.

StarStable%202018-07-13%2019-00-55.jpg

Suurin muutos omasta mielestäni pelissä on sen suomenkielinen versio. Jos on tottunut pelaamaan peliä englanniksi, on todella vaikea siirtyä suomenkielen pariin, sillä paikoilla ja ihmisillä on suomennetut nimet. Osa niistä on ihan järkeviä ja osa taas ei niinkään. Tästä voisi jotain vertailupostausta ehkä tehdä ? Kenties kenties.

StarStable%202018-06-19%2020-44-53.jpg

Minulla on vieläkin vain yksi pelihahmo, Tiffany Wintertree, eli se sama vanha. Haaveilen kyllä toisen hahmon tekemisestä, mutta haluaisin sillekkin lifetime tilin, niin se saa kyllä hetken odottaa. Zelda niminen hahmoni, joka joskus seikkaili täällä bloginkin puolella on kuollut ja kuopattu. Tiffanylla on muuten nykyään myös instagram, jos haluatte sieltäkin seurailla niin tili on tiffa_wintertee

Hevosia Tiffalle on kertynyt lisää paljon, joten lisäilen niitä tuonne Hevoset- osioon kun vain ehdin. Kuvat kävin tänään jo napsimassa.

Ehdotelkaa toki, mikäli keksitte jotain postaamisaiheita tai jos teillä on tiedossa joku tietty hevospeli (mielellään PC, mutta voin yrittää säätää myös erilaisten konsoleiden kanssa, kuvien saanti hieman haasteellisempaa, mutta onnistunee) mistä haluaisitte postausta.

StarStable%202018-06-06%2017-51-25.jpg