Otsikon mukaisesti, nyt ei ole oikein mitään mistä kirjoitella. Sson päivityksessä tuli yksi lyhyt tehu ja Plazaan uusia vaatteita. Sson sivuilla on muuten video, mikä kannattaa käydä tzekkaamassa!

Tehussa tarkoitus oli kasata leija. En mä oikeastaan tiedä kannattaako sitä sen tarkemmin lähteä analysoimaan :D. Palkinnoksi tästä "uurastuksesta" sai perus mustat pöksyt.

10.jpg

8.jpg

9.jpg

Olen miettinyt, että pakkaisin kimpsut ja kampsut ja muuttaisin heposten kanssa Vinelle. Steve on kiva paikka, kun kaikki lähellä, mutta jotenkin sitä kaipaa jotain uutta. Oon asunut Moorissa, Goldissa ja Jorvikin tallilla, mutta Moori lagaa kokoajan ja Goldi ja Jorvik on vähän turhan kaukana kaikesta. Fortiin olisi myös kiva muuttaa, mutta kun sekin lagaa :D.

Megis juhli eilen pääsyään levulle 15 ! Mindikin pian täysissä leveleissä, olisi jo tänään ollut mutten oikeasti jaksa kouluttaa. Ei pysty nyt. Raskas päivä töissä :D.

Sunnuntaina taas klubipostausta. Ensiviikolle toivokaamme jotain päheempää päivitystä, niin saisin jotakin kirjoitettua. Heipsun!

7.jpg

PS. Joulukalenterin varauslista päivitetty.