Päivityksessä toteutui yksi toiveistani, mitä silloin listasin yhdessä postauksessa. Nimittäin uudet animaatiot ratsastajille!

Otin hieman kuvia, mutta nämä animaatiot on parasta nähdä itse pelissä, tai mikäli et pelaa peliä, niin youtubesta löytyy videoita uusista animaatioista. Otin kuvia lähinnä selkäännoususta ja laskeutumisesta.

Ratsastusanimaatioissa pidin erityisesti ravista ja laukasta. Ravissa keventäminen näytti huomattavasti paremmalta kuin ennen, se oli pehmeämmän näköistä. Laukassa taas oli mukavaa se, että näytti oikeasti siltä että hahmon lantio pyöri laukan mukana, niinkuin se pyörii oikeastikkin ratsastaessa. Hyppääminen oli myös paremman näköistä, kuin ennen.

Mutta sitten tähän hauskaan (tai hauska ja hauska) aiheeseen. Aloitetaan selkäännoususta. Kuvat varmaan kertovat kaiken, mutta hieman pitää ihmetellä tuota loikkaa. Luulisi hevosta sattuvan selkään, kun ratsastaja rämähtää selkään yks kaks :D. No, mä näytän kyllä varmaan tolta kun menen hevosen selkään... :D.

16.jpg

15.jpg

 

Laskeutuminen näyttää ihan kivalle, mutta kyllä siinäkin hauskat pätkänsä on. On kyllä mukavaa että ratsastaja laskeutuu nyt hieman enemmän sen näköisesti, miltä se oikeasti näyttää. Paitsi lännensatulassa tuo ei oikein toimi :D.

14.jpg

13.jpg

Ratsastajan animaatioista kyllä paras osa on mielestäni se, että ratsastaja rapsuttaa/taputtaa hevosta kaulalle. Tykkään <3 <3 <3.

17.jpg

Valeen tuli myös possuja ja ne ovat hieman erilaisia! En tosin ostanut possua, mulla on se "pinkki" possu ja se riittää.

18.jpg

Plazaan tuli uusia vaatteita, harmittaa että ei tullut uusia varusteita :(.

19.jpg20.jpg

Tälläistä tälläviikolla! SSO julkaisi instassa kuvan, mahdollisesti uudesta hevosrodusta... Hieman harmittaa, että hevosia tulee kokoajan ja liukuhihnalla. Mutta mukavaa on saada uusia koulutettavia. Itsellänikin koulutukset jo loppusuoralla, eli uusi/uudet hevoset tulevat tarpeeseen.