Jatkoin (viimeinkin) Zeldan kanssa tehtäviä. Kaikkia en jaksanut tehdä, mutta muutaman kuitenkin.

Ensin menin puhumaan Justinin kanssa, joka antoi Zeldalle hänen äitinsä ja isänsä rakkaus(?)kirjeitä ajoilta ennen kuin he menivät naimisiin, mikäli ymmärsin oikein. Tehtävänä oli viedä kirjeet Jasperille, Justinin isoisälle, että monia vuosia kestäneet riidat loppuisivat.

justininpuhuminen.jpg

Jasper lukaisi kirjeet ja Zelda sai häneltä avaimen, missä hän säilytti arvopapereita Moorlandin tallin omistuksesta. Zelda haki paperit ja paperit piti toimittaa Thomasille, sillä hän omistaisi nyt Moorlandin tallin ja talli pelastuisi Mr.Gembeliltä. Thomas oli oikein iloinen tästä.

jasperillepuhuminen.jpg

papereidenhaku.jpg

thomasillepuhuminen.jpg

Sitten kipitettiin takaisin Jasperin luo, sillä hän halusi että Zelda veisi kirjeet takaisin Justinille ja samalla veisi jonkun amuletin (?) hänelle. Jasper pyysi myös Zeldaa kertomaan Justinille, kuinka pahoillaan tämä oli kaikesta ja haluaisi tavata mahdollisimman pian.

jasperillepuhuminen2.jpg

Justin oli iloinen, kun riidat viimeinkin päättyisivät ja rauha tulisi Moorlandin tallille.

Sitten Loretta toivotti Zeldan tervetulleeksi klubiinsa, Bobcatteihin. Zelda sai Tanilta pinkin takin.

lorettallepuhuminen.jpg

tanillepuhuminen.jpg

Conrad tarvitsi rautaa kaivauksilta, joten Zelda toimitti sitä hänelle. Conrad tekisi hevosenkengät siitä.

conradillepuhuminen.jpg

rauta.jpg

Hakku toimii hyvin ilman käsiä ja on kaikenhuipuksi näkymätön :D

Lisää Zeldasta tulossa myöhemmin! :)

Klubissa meillä oli eilen vaellus, Susan pitämänä. Oli taas kivaa :)

vaellus3.jpg

Klubin värit ovat tosiaan sininen ja valkoinen, joten menin ostamaan Tiffanylle tämän näköiset klubikamat nyt alkuun. Haaveilen jo uuden hevosen ostosta Tiffanylle ja olenkin andua sille miettinyt... Mutta tiedän, että jos nyt ostan hevosen niin seuraavassa päivityksessä tulisi kuitenkin jotain uusia ja kivoja heppoja, esim suomenhevosia. Ja silloin ei olisi varaa hankkia sellaista. Ärsyttävää :D.

klubikamat.jpg

Mulla on pupukin mukana :)

Hieman tylsähkö postaus ja nopeasti tehty, anteeksi siitä. Olen hieman sairaana nyt, niin ei oikein luonnistu tämä kirjoittaminen:D.

Nähdään taas ! :)