Halloween partyt sso:ssa senkun jatkuvat vaan, mikä on ihan kiva juttu :). Tykkään Halloweenista, vaikken sitä kotona varsinaisesti vietä. Viettäisin varmasti jos asuisin jenkeissä, kun siellä kaikki olisi niin suurta ja hienoa ja mahtavaa ja...taisin muuten vähän eksyä aiheesta :D.

Niin, Halloween jatkuu vuoristoradan merkeissä ! Olikin pieni pohtiminen tuossa viimeviikolla, kun yhdessä videossa näkyy pätkä tätä vuoristorataa, että miten sen saa. Luultiin että kaikki kummitukset pitäisi kerätä, niin sen saisi. Ei ihan toiminut. Hiki hatussa keräsin jokaisen kummituksen ja en päässyt vuoristoratailemaan :( .

No okei, oli niiden keräily ihan hauskaakin, vaikkakin joskus hieman ärsyttävää. Ne on niin hyvissä piiloissa välillä, että sai etsiä joitakin muutamia kymmeniä minuutteja. Tai vaihtoehtona on tosin myös se, etten osaa pelata :D.

Laitetaan tähän väliin kuvia vuoristoradasta, joka tosiaan sijaitsi linnassa. Musta tää oli kiva :) !

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Vuoristorata oli hauska piristys, kun oli sellainen ihan uusi juttu. Tuo Sands mua häiritsee tuolla, tuli viimeisenä. Onko se laitettu sinne ihan vaan siksi, että kuuluu peliin vai onko jonkinlainen vinkki tulevaan? Tulevaisuudesta tiedetään kuitenkin sen verran, että riimut, uusi alue sekä vielä yksi rotu pitäisi tulla tämän vuoden aika. Odotan riimuja ja hevosen taluttamista innolla <3 !

Tehtäväkin saatiin, joka oli tosi lyhyt. Mutta olisikin kohtuutonta vaatia jotain pidempää, kun viimeviikon Halloween tehu oli aika pitkä. Tehussa piti siis etsiä kissa.

7.jpg

Kissan etsinnästä sai paidan, en pidä siitä yhtään. En ole kukkakuosien ystävä ollut koskaan (äiti puki mulle niitä väkisin lapsena, arvatkaa tykkäsinkö :D ?) joten aika varmasti myyn tämän.

8.jpg

Heppamarketti tuli myös nyt siihen Steven taakse. Mä en koskaan jaksa tehdä niitä tehtäviä sieltä :D.

9.jpg

Oon jo pitkään haaveillut yhdestä hevosesta, minkä täältä marketista saa. En tiedä mikä siinä on niin hienoa, mutta jotenkin se on vaan niin ihana. Olisipa vain varaa.

10.jpg

Tää on liian ihana <3

Tänään päätin olla höpisemättä klubijutuista, niistä tulossa siis isompaa postausta sunnuntaina ! Sunnuntaihin siis :).