Viimeinkin mulla on semmoinen hetki, että pystyn kirjoittamaan keskiviikon päivityksestä ! Kuvia tiedossa :D

tehut1.jpg

Aloitetaan näistä tehuista, mitä keskiviikkona tuli. Jorvikin tallilla oli siis jonkinsortin avoimien ovien viikot, tai joku sen tapainen tapahtuma :D. Piti hieman auttaa koristelussa Johannaa, eli laiteltiin vähän ilmapalloja sinne sun tänne. Sen jälkeen piti hakea hevosia tarhasta, että halukkaat pääsisivät ratsastamaan. Hepat piti myös harjata ja niiden kaviot oli puhdistettava. Laatikoista muistaakseni haettiin satulat (?), en oikein muista enään :D. (Olis pitäny kirjottaa aikasemmin....)

tehut2.jpg

Satulat piti siis vielä hevosille laittaa, niin hepat olivat sitten valmiita hommiin. Vielä laitettiin viittoja, etteivä ratsastajat eksy reitiltä. Rata piti myös testata tietenkin! :)

tehut3.jpg

Stein oli onnistunut hukkaamaan satuloita, kun oli hakenut niitä. Tarvittaisiin kaikki mahdolliset varusteet mitä vain irtoaisi, joten pitihän ne satulat etsiä! Seuraavaksi piti etsiä satulasaippua (jonka Stein onnistui hukkaamaan) ja puhdistaa satulat. Myös ratsastajat oli autettava selkään. Sitten pidettiin ratsastajille pieni vaelluksen tapainen lyhyt retki, mistä en saanut napattua yhtään onnistunutta kuvaa. Kierrettiin siis vain tallin lähistöllä.

tehut4.jpg

Jatkoin tehujen tekoa Goldilla, kun se on oikeastaan vaan seissyt tallissa... Piti testata toinen rata ja tehut olivat sitten siinä. Ratoja saa mennä nyt viikon ajan, eli seuraavaan päivitykseen asti, tai semmoisen käsityksen mä sain :D.

 

Klubissa on taas tapahtunut aika paljon, on ollut tunteja ja vaelluksia. Kuviaaaaaa

koulutunti.jpg

Koulutunti

susanvaellus.jpg

Susan pitämä vaellus

estetunti.jpg

Estetunti

Bugeja on myös taas vaihteenvuoksi tehty, kun se on hauskaa ajanvietettä:D. Leijailtiin vähän korkeuksissa.

leijunta.jpg

Tää on muuten haastavaa,siis liikkumisen osalta kun pitää kattoa alas että missä se hevonen menee ja mä törmäilen kokoajan johonkin:D

pappaongelma.jpg

Pappa meni mua piiloon :D

Että tälläistä tänne. Klubin kalenterin päivitän tänään illalla, joten sieltäkin näkee sitten ensiviikon tapahtumat taas.

Nähdään taas! :)

pahisss.jpg