Tänään saatiin taas uusia hevosia peliin. Tai tarkemmin poneja, nimittäin welsh poneja!

Söpöjähän nämä toki ovat kuin karkit konsanaan. Mulla ei tälläkertaa ollut vaikeuksia päättää, minkä noista haluaisin. Värivaihtoehtoja oli tosiaan kolme, joista päädyin itse palominoon. Nämä welshit ovat yhtä nopeita kuin ponit, eli hitaita. Odotan innolla näistä "uusia painoksia" jos saataisiin ostettavaksi se kaunis harmaa siitä villihevoslaumasta!

20.jpg

1.jpg

Tämä ponskini on tamma ja nimeltään Quickescape, tutummin Esc tai Esci. Mietin ensin (Kuikan ehdotuksesta) Essiä, mutta jotenkin se ei vaan sovi mun suuhun :D. Tamma saa oman esittelysivunsa tuonne Hevoset-sivulle, niinkuin kaikki muutkin polleni. Ostin Escille uudet länkkäkamat, sillä olin haaveillut uusista lännenvarusteista ja vaatteista jo jonkin aikaa. Olen tyytyväinen ostoksiini! :)

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Aivan ihastuttava ravi <3

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

15.jpg

Escin täysiä painelu näyttää pelissä hassulle, mutta nämä kuvat ovat yllättävän kivoja!

14.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

Ponilla on myös kiva hyppyyn lähtö

 

Pongasin tuommoisen sillan tuosta Eponan tallilta, jota pitkin pääsee Peninsulaan. Siinä oli tosin tuo kieltomerkki, ettei siitä päässyt vielä kulkemaan ja rikkinäiseltäkin se näytti. Uskon että siltaan liittyviä tehtäviä on tulossa mahdollisesti seuraavassa päivityksessä!

10.jpg

 

Muuta erikoista päivityksessä ei sitten tullutkaan, vaatteita plazaan joita en jaksanut nyt kipeänä kuvailla (tarkemmin muokata niitä kuvia). Horse marketti on myös siirtynyt muistaakseni Goldiin.

 

Nähdään taas! :)