Oli ylimääräistä aikaa tässä yksi aamu, niin päätin vähän pelailla Zeldalla. Olin myös tänne lupaillut kuulumisia Zeldalta, joten tässä niitä tulee :).

zelda.jpg

Ihan ensimmäiseksi, mulla ei ole vielä star rideria Zeldalle. Eikä varmaan ihan heti tuu :(. Elämä yllättää aina välillä ikävästi.

Mutte niihin tehtäviin:). Eka mentiin tapaamaan Conradia, hän tarvitsi kaivokselta jotain tiettyä kiveä tms. Piti sitten lähteä sinne Fort Pintan lähellä olevalle kaivokselle ja koska Harmi on hidas musta tuntui että siellä menee ikä ja terveys :D.

gonrad.jpg

 

kaivos.jpg

Mäki haluun tehdä asioita ilman käsiä:D

Tämän jälkeen mentiin sitten Fort Pintaan auttamaan Jamesia. Multa meni oikeastaan ihan ohi, mitä se James oikein höpötti, kun en millään jaksanut keskittyä lukemiseen. Ensin piti laittaa julisteita Fortin talleista ympäri ämpäri.

juliste.jpg

Julisteiden laiton jälkeen, James puhui postikorteista, joita haluaisi myydä täällä turisteille. Ongelma oli ettei ollut kuvia, mistä tehdä postikortteja. Niinpä Zelda passitettiin ottamaan niitä kuvia :D.

kuvat.jpg

Kuvien oton jälkeen saatiin sitten kokeilla Fortin rataa. Tuntui kyllä kestävän ikuisuuden, kun en ole tottunut noin hitaaseen hevoseen:D.

rata.jpg

Radan teon jälkeen sitten saatiin apuja bussikortin hankintaan, jotta päästään Plazaan! Plazalla oli myös tehtäviä, mutta mun kone ei sitten halunnut ottaa kuvia, niin jätän ne kertomatta... Soriii ):

bussi.jpg

Ohjeita miten saada bussikortti toimimaan.

 

Tiffanylla en tosiaan ole tehnyt muuta, kuin kouluttanut heppoja ja etsinyt aarteita. Viime päivityksessä ei (jälleen kerran) tapahtunut oikein mitään, eikä siitä irtoa kerrottavaa. Tuli uuden värisiä paintteja ja uusia vaatteita. Mutta ehkäpä pian tapahtuu jotain kivaa ! :)

Nähdään taas !:)