Siis kuten otsikosta voi päätellä, Tiffanyn talliin saapui uusi asukas :). Hevonen on Skydancer, lyhyemmin Tango. Tango on tamma ja tammaenergiaa talliin kaivattiinkin! Goldi oli nimittäin pitkään ainut tamma tallissa ja sillä rupesi kai olemaan hermot jo kireällä ainaisesta poikien vahtimisesta ;).

tango2.jpg

Tangon kanssa hilluttelua:)

SSO on vähän tökkinyt pari viimeistä päivää, eli pelaamaan ei kunnolla oikein päässyt. Tämä nyt ei sinällään ole hirveätä, hirveätä oli se, että mun kone päätti sanoa itsensä irti ja jouduin puhdistamaan ja poistamaan sen sisälmyksistä _kaiken_ mitä siellä oli. Nyt toimii juu, mutta kuvat hävisivät vaikka yritin ne kyllä tabletille siirtää, mutta eivät kai sitten siirtyneet...

Tuosta johtuen kuvia ei pahemmin ole :( . Klubi on kuitenkin edelleen pystyssä, ja tukevasti onkin ! Paljon on kaikenlaista tehty yhdessä ja kaikilla (onhan kaikilla??) on ollut kivaa:).

Klubikeskustelussa sunnuntaina mietittiin, että hankittaisiinko jotain yhteistyöklubia. En itse tunne ketään klubinpitäjiä SSOsta, joten sekin hankaloittaa. Mutta mulla on vähän semmoinen olo, että kyllä klubinpitäjät olisi tälläisestä kiinnostuneita, siinähän sitä sitten tutustutaan kun yhdessä ollaan ja tehdään :).

klubi.jpg

Ankaraa mietintää klubikeskustelussa :D

Ainut tosin on, että haluaisin tällä yhteistyöklubilla olevan myös blogi. Ei se tietenkään pakollista ole, mutta se olisi mukavaa. Ja kyllä juu, saisin enemmän näkyvyyttä tälle omalleni, jos heillä olisi blogi:D. Mutta en karsi ketään pois sen takia,ettei blogia ole. En ole vaan ihan varma tästä, että onko yhteistyöklubilla vain ja ainoastaan positiivisiä vaikutuksia...

Klubikeskustelun jälkeen mulla piti olla ponivaellus, mutta kukaan ei päässyt tulemaan. Hilluin sitten yksikseni ponin kanssa, kun se on vain nököttänyt tallissa ja kävi sääliksi :_D.

poni.jpg

Ponii <3<3<3

Muuta mulla ei nyt valitettavasti ole, seuraavassa postauksessa on sitten taas niitä kuvia enemmän, kun tulee otettuakin :) ! Hyvää kesää kaikille! :)

tiffa.jpg

Tiffany näyttää läheltä pelottavalta :D

 

nauru.jpg

En...voi...olla...nauramatta...Starkku parka xD