Päivitys tuli ja meni nopeasti ohi. Jorvic Cityyn aukesi uusi, hieno ja suosittu hevosvarusteliike nimeltään Jaharla. Nimi on mielestäni jotenkin hassu, eikö muuta oikeasti keksitty :D.

Julie oli innoissaan Jaharlan aukeamisesta ja oli puhunut puolisiskonsa Mandyn mukaansa shoppailemaan. Julien ja Mandyn oli tarkoitus tavata Jorvic Cityssä ja Julie kysyi haluaisinko minäkin lähteä hänen ja Mandyn kanssa katselemaan uutta liikettä. No tottakai haluan!

1.jpg

Julien kanssa kisailtiin Pintaan odottelemaan bussia. Bussi (tietysti) ehti lähteä juuri kun saavuttiin paikalle, joten jouduttiin hieman odottamaan. Wille oli selkeästi hyvin väsynyt :D.

2.jpg

4.jpg

Olen väsynyt pieni poni koska omistajani ei kouluta minua. T: Wille

3.jpg

Kauppa ei ollutkaan vielä auki, sillä kaupan pitäjän avain oli joutunut lintujen takia puuhun. Ja tietysti hänellä oli lintufobia joten piti sitä puuta sitten mennä hieman heiluttelemaan jotta saatiin avain ja kauppa auki. Valitettavasti unohdin ottaa kuvat varusteista, mutta ne näkee sso news sivulta mikäli et pelissä pääse katsomaan, linkki tässä.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Julielta ja Mandylta saatiin lahjaksi pintelit, jotka on ihan kivat ja tulevat varmaankin käyttöön.

9.jpg

Heppamarketti on myös nyt auki, joten sinne vaan heposia ostelemaan. Päivitys oli mielestäni tynkä ja tylsä, mutta kyllä isompiakin päivityksiä varmasti tulee.

On muuten mukavaa palata tämän blogin pariin. Olo on sellainen että jaksan panostaakkin tähän ja tuntuu hyvältä kirjoitella tänne kaikenlaista, mitä mieleen pilkahtaa. Huomenna/ylihuomenna julkaisen jotain postausta, kunhan saan aiheen vain päätettyä.

Nähdään taas ^^