Yksinkertainen otsikko yksinkertaiselle asialle; nyt voidaan taluttaa hevosta !

Mutta ei tämä ihan ilmaista ole (tietenkään), vaan maksaa 135sc. Se tarvitsee maksaa vain kerran ja voi taluttaa kaikkia hevosia ikuisesti. Pitää tosin olla 10lvl ja star rider. Musta on vähän tyhmää, että tämäkin on vain star ridereille, kun eihän toi taluttaminen mitenkään hyödytä, kuin esim hyppääminen. Mielestäni talutus olisi pitänyt mahdollistaa myös ei star ridereille.

talutus3.jpg

talutus4.jpg

Myöskään kovin hienolta tuo talutus ei mielestäni näytä :D. Se näyttää siltä, kuin hahmo raahaisi raatoa perässään... Juu kyllä en tykkää mutta pakko oli hankkia. Koukussa peliin tai jotain, kun kaikki pitää aina saada ?

talutus5.jpg

Eikä tuo taluttaminen näytä edes siltä, miten hevosta talutetaan. Tosin hevosen taluttamiseen on varmasti yhtä monta erilaista variaatiota, kuin koirankin taluttamiseen, mutta itse en taluta tietyistä syistä mitään hevosta noin. Jokainen tyylillään kuitenkin :).

talutus6.jpg

Muita juttuja ei sitten oikeastaan tullut, joulutehut jatkuivat. Niitä en tosiaan jaksa analysoida tässä :D.Ensiviikolla tulee muuten lisää tarinatehuja ! Mutta saas nähdä saanko ne auki, kun pitää olla kaikki pandorian crackit suljettuna. Ja matka on vielä pitkä ja kivinen :D. Mutta kertoilen niistä toki, kunhan saan ne auki.

talutus8.jpg

Klubijutuista tulee taas postausta su/ma, riippuen miten ehdin. Päivitän tänään illalla klubilaislistankin:). Nähdään!

talutus7.jpg