...ja oikeastaan mitään ei tapahtunut :D. Oon jo lakannut ns jännittämästä näitä päivityspäiviä, kun harvoin tapahtuu mitään. Meidän juhannustehtävät jatkuu (eli se aarteenetsintä) ja Tanilla oli yksi pikkutehu, minkä teki reilusti alle viidessä minuutissa. Harmittaa tämä, kun tehtäviä ei ole ja nyt ei ole ollut aikaa pelailla Zeldallakaan ja tuskin on sille varaa star rideriä ostaa, kun on muuta ostettavaa liittyen mun keräilyharrastuksiin.

Mä heitän jo villin veikkauksen ensiviikon päivityksestä; tulee uudenvärisiä paintteja. Ja ehkä yksi pikkutehu tai joku paikka saa uuden ulkomuodon. Taidan olla jotenkin katkera, kun tehuja ei tule :D.

No ei voi vain syyttää SSOn tiimiä tästä, pelin tekeminen on vaikeaa ja aikaavievää puuhaa, varsinkin kun puhutaan 24/7 olevasta nettipelistä. No mutta siirrytään nyt niihin mitä tänään sain aikaiseksi.

 

Tanilla oli tosiaan tehu, jossa piti etsiä hänen kadonneet hiuspompulansa. Ei ollut vaikeaa, kun kartassa näkyi niitä oransseja länttejä.

etsint%C3%A4%C3%A4.jpg

tantakki.jpg

Tanin tehusta sai tämmösen takin. En tykkää:D

Aarre oli taas helppo löytää ja se oli läheisellä niityllä.

aarrepaita.jpg

Aarteenetsinnästä sai tuommoisen paidan. En tykkää tästäkään:D. Ja huomatkaa Varjon ilme :DD

viisasta.jpg

Näytämme viisailta :D

Tässä tää vähän niiku olis. No ei ole, koska pelissä ei tapahtunut mitään niin tein teille tämmösen sarjakuvan :D. Oon hieman huono tämmösissä ja tein tämän vaan ihan lonkalta, mut kai se nyt on jonkinlainen.

sarjis1.jpg

sarjis2.jpg

sarjis3.jpg

sarjis4.jpg

sarjis5.jpg

sarjis6.jpg

sarjis7.jpg

sarjis8.jpg

sarjis9.jpg

sarjis10.jpg

sarjis11.jpg

sarjis12.jpg

sarjis13.jpg

sarjis14.jpg

Nähdään taas ! :)