Uudet tehut tosiaan jatku, mitkä jäi viimeksi kesken. Mitään kovin super ihmeellistä ei oikeastaan tapahtunut.

Ensin mentiin taas katselemaan kiikareilla näkyisikö Dark Coren "pisteellä" jotain ihmeellistä. Jotain siellä tapahtui! Sitten mentiin kertomaan asiasta nopeasti Lindalle, joka sanoi että olisi hyvä käydä vakoilemassa heidän touhujaan paikanpäällä. Taas jouduttiin menemään sinne Dark Coren paikkaan, mikä on oikeasti tosi inhottava ja synkkä.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

 

Selvittyäni kaikista vartioista ja sniikkailtuani aikani päädyttiin kuuntelemaan siellä meneillään olevaa kokousta. Siellä oli Darko, jolla oli häijyt suunnitelmat! En halua kertoa niistä enempää, saatte itse selvittää pelin parissa :). Ei mene into koko peliin kun etukäteen selvitän teille kaiken :D.

6.jpg

7.jpg

10.jpg

9.jpg

11.jpg

 

Mentiin takaisin Lindan luokse ja tuli se legendaarinen Tarina jatkuu- hommeli. En sitten tiedä koska tarina taas jatkuu. Voi mennä pitkäkin aika. Oli mukavaa uppoutua tähän tarinaan taas hetkeksi, mutta en jaksaiski kovin montaa kuukautta taas odotella uusia tehuja!

12.jpg

13.jpg

Alex opetti käyttämään sitä tikkua, millä luetaan niitä kiviä. Siitä tuli uusi dailytehtävä, ja niitä pitää tässä nyt tehdä. Löysin niitä kiviä muutamia tässä pelailun aikana ja laitan ne tähhän postaukseen, jos ne helpottavat teidänkin pelaamista joskus kun tätä tehtävää teette:). Jokainen kivi ei ole "auki" joka päivä, eli vaihtelevasti. Tässä listassakaan ei varmastikkaan ole jokainen kivenkuvatus, muutama vain.

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

runestones.jpg