Innostuin pelaamaan pitkästä aikaa Star Stablea ja olenkin nyt jo muutamana iltana putkeen siellä seikkaillut. Pelaamiselle pyhitettävää aikaa kun ei kovasti ole..

Tänään innostuin hieman glitcheistä, eritoten Cameraman-glitchistä.

Idea glitchissä on, että saat otettua hienoja maisemakuvia. Glitchin voi tehdä kahdella eri tavalla, joista toiseen tarvitaan hieman kaverin apua. Itsenäisesti tehtävä glitch ei omallakohdallani toiminut, joten turvauduin yhden klubilaisen apuun!

7.jpg

Glitchi tehdään siis siten, että otetaan group ja sitten kisataan Steven rataa. Se, kuka haluaa glitchin tehdä juoksee myynnissä olevien friisiläisten luo ja odottaa, että aika loppuu. Kun aika loppuu, painat friisiläisestä jolloin eteesi ilmestyy sen tiedot. Pyydät chatin kautta kaveria epäonnistumaan radassa, jolloin hyväksyt sitten sen ratahommelijutun. Sitten vain hinaat friisun tiedot alas ja TADAA voit ottaa kivoja kuvia!

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Itselläni tämä glitch pisti sson hieman ns jäihin. Pystyin kyllä liikkumaan paikasta toiseen, mutten saanut esimerkiksi painettua mitään. Eli jouduin rajailemaan kuvia koska ne hepan ja hahmon tiedot yms jäi siihen näytölle inhottavasti... Mutta tämä on kiva temppu, mikäli haluaa ottaa maisemakuvia esim blogin banneria varten tai kuvata videoita varten maisemia. Näyttää meinaan videoissa todella hyvälle, Youtubesta varmasti löytyy matskua!

11.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Olen kovasti miettinyt että mistä kirjoittelisin tänne, joten ratkaisuna sitten ostelin uusia hevospelejä :D! Myös ssosta toki tulen kirjoittamaan, kun jotain kirjoittamisen aihetta löytyy. Viimeksi tulleet tehut olisin kirjoitellut ja kuvaillut tänne, mutta tuo mun "pääkone" on hieman hitaalla tuulella niin hetken kesti että sain tähän "kakkoskoneeseen" asenneltua kaiken tarvittavan.

Jos sinulla siellä ruudun toisella puolella on jotain postaustoiveita, niitä saa mielellään esittää ^^. Nähdään <3

4.jpg

5.jpg

6.jpg