Monet varmasti miettivät mitä erikoisempia asioita peliin olisi kiva saada, joten ajattelin lisäillä hieman omia mietintöjäni, mitä pelissä olisi kiva ollakkaan.

Ratsastajien animaatiot. Olisi mukavaa saada ratsastajille paremmat animaatiot, mutta en niinkään haluaisi kauheasti muuttaa niiden ulkonäköä. Jollain tavalla tässä vuosien saatossa sitä on kiintynyt niiden ulkonäköön. Mutta esim täyttä laukkaa ratsastaessa nämä ratsastajat näyttävät hieman, hassuilta. Varsinkin kun hevoset ovat saaneet animaatioihinsa paljon päivitystä. Vanhanmallisen heposen selässä tämä ero ei ole niin "karmaiseva".

2.jpg

Kahtokee ny tätäki asentoa.

Lisävarusteita. Nyt puhutaan siis suojista ja kaikista apuremmeistä, mitä hevosten kanssa arkielämässä joutuu käyttämään aina silloin tällöin. Pelissä on siis pinteleitä, mutta toivoisin kovasti oikeitä jännesuojia ja muita sellaisia. Myös erilaiset apuohjat olisivat hienot, tai kuvitelkaa friisiläiselle kankisuitsitus kaksilla ohjilla! Uh!

SHETTIKSIÄ. Nämä pikku pe#keleet ovat syöneet sydämeni täysin ja haluaisin niitä kovasti peliin. Sellaisia hieman pulleita, tuuheaharjaisia pikku poneja. Awwwww.

Kouluratsastusta. Maneesin koulupuolelle voisi hyvin kyhäillä pari erilaista kouluratsastusrataa. Olen hieman miettinytkin, miten tämä kouluratsastus toimisi käytännössä. Se voisi olla niinkin yksinkertaista, että liikkeitä tehdään painelemalla nuolisarja oikein. Sitten heppa tekisi liikkeen. Este- ja maastoratsastusta pelissä on niin paljon, että tuollainen kouluratalisäys olisi mukava piriste aina kouluttamisen keskellä.

PXStudioRuntimeMMO%202016-07-14%2015-29-

Maneesiin mahtuisi ihan hyvin vääntämään koulua kivoilla radoilla!

Lisää länkkäjuttuja. Pidän itse henk.koht paljon lännenratsastuksesta ja sen lajeista. Lännenratsastuksessahan on monia erilaisia lajeja, ja olisi mukavaa saada lisää näitä ssohon. Esim. trail olisi oikein mukava laji peliin. Siinä avataan portteja ja sensellaista. Tämä tosin vaatisi paljon uusien animaatioiden tekemistä sun muuta, mutta kuitenkin. Nämä ovat vain mun haaveita :D.

15.jpg

Länkkäponista löytyy vauhtia vaikka mihin!

Juoksutus. Tämä on kyllä juu hieman turha, mutta menee samaan kategoriaan taluttamisen kanssa. Olisi mukavaa ottaa kivoja kuvia hevosesta kun sitä juoksuttaa! Sitten olisi vielä juoksutusvermeetkin viimeisen päälle. Aiaiai. <3.

3.jpg

Taluttaminen on kivaa:)

Pukitus. Starshine peleissä hevoset osaavat pukittaa ja se olisi musta kiva osa tätäkin peliä. Ssota kuvataan paljon ja monetmonetmonet tekevät erilaisia videoita pelistä ja pukittaminen olisi oiva lisä tätä varten. Ja olisi se myös hauskaa leikkiä, ettei heppaa nyt kiinnosta mikään kouluvääntö! :D

Grouppiin tilaa. Tätä monet valittavat ja minä myös. Porukalla valittaminen on kivaa. No ei, vaan grouppiin olisi mukavaa saada tilaa juurikin vaellusten yms pitämisten takia. Jos ihmisiä on vaikka 13 niin milläs siinä yrität mahtua grouppiin kaikkien kanssa. Sitten eksytään toisistamme ja vaelluksen ajasta 70% menee siihen kun etsimme toisiamme :D.

Unohdin listata varmaankin puolet tai enemmänkin asioista, mitä olen mietiskellyt. Mutta nyt mennään näillä ! Käykääs muuten katselemassa meidän uusi klubikuva tuolta klubin sivulta ;).

AINIIN klubilla on myös nyt ig joka löytyy klubin nimellä! Meidän menoa voi myös siis seurailla sieltä käsin. Voi olla, ehkä teen Tiffanylle oman ig, ehkä ehkä...

 

Mitä sinä toivoisit peliin?