Hei taas !

Eilen päivityksessä tuli tosiaan ihania juhannustehtäviä. Pidän itse juhannuksesta aika paljon (vaikka aina sataa ja on kylmä), niin nämä tehtävät oli oikein kivoja :).

Stevellä oli melkein kaikki tehtävät ja piti rakentaa semmoinen kukkasista, koivun oksista ja kahdesta pitkästä puusta semmoinen...miksi sitä nyt sanoisin kun en oikein tiedä mikä se on, no semmoinen pylväs :D. Ensin piti viedä pylväät juhalapaikalle, jonka jälkeen kerättiin koivun oksia ja kukkasia. Sitten torni pystytettiin ja lopuksi laitettiin vielä lippu liehumaan siihen.

puidenvienti.jpg

Pylväiden vientiä. Hassua että nou pysyy tuolla Goldin pepun päällä:D

koivu.jpg

Sitten oli koivun oksien vuoro.

valmis.jpg

Lopuksi vielä kukat kasaan ja sitten rakennettiin !

Tein välissä myös tehtävän, missä piti kerätä 7 erilaista villikukkaa. Tämä tehtävä perustui juhannustaikoihin, eli kerätään 7 erilaista villikukkaa ja laitetaan yöksi tyynyn alle, niin näkee unta tulevasta rakkaastaan. Myönnän, olen tätä tehnyt ihan oikeastikkin :D. Tosiaan unet eivät ole mitenkään rakkauteen liittyneet koskaan, aina jotain outoa.

Tietysti piti rakentaa myös juhannuskokko, sillä mitä juhannus olisi ilman leimuavaa kokkoa? Piti hakea puita metsästä ja viedä juhlapaikalle kasaksi. Sitten ne piti sytyttää, mutta eiväthän ne tietenkään heti syttyneet... Saatiin sitten hieman kerosiinia(?) ja sittenhän se leimahti mukavasti liekkeihin ! :). Olisin toivonut juhannuskokkoa rannalle, mutta tämäkin käy.

kokko.jpg

Kokon rakennusta

Piti toki huolehtia myös, että juhlapaikalla olisi ruokaa ja juomaa tarjolla ennen juhlaa. Myös musiikkia piti saada paikalle. Sitten vain kutsut postiin ja juhannusiltaa odottamaan! :)

ruokajuoma.jpg

Mullekkin kelpaisi tuommoiset juhannusruuat :D

Susa jäi tyylikkäästi jumiin ja pakkohan siitä oli kuva napata. Otettiin myös muutenkin hieman kuvia.

susajumissa.jpg

Susa, sä osaat :D.

kuvia.jpg

Poseerattiin kokon edessä:).

Juhannustehtävissä oli myös aarejahti, johon piti kirjoittaa vihjeitä. Aarrejahti on myös nyt dailytehtävä, eli joka päivä voi löytää jotain kivaa, kunhan vain ratkaisee vihjeen. Mulle tämä voi tuottaa ongelmia, kun on hieman huono englantikin:D.

vihjeet.jpg

l%C3%B6ytyi.jpg

Pitkän mietinnän ja etsinnän jälkeen se löytyi !

toppi.jpg

Sain ihanan valkoisen topin <3 Samoja tavaroita ei onneksi voi saada, aina tulee eri:)

Jotain jäi varmasti puuttumaan (tästäkin..) juhannustehtävistä, mulla on ollut hieman kiireitä niin en yksinkertaisesti muista kaikkea mitä tässä tapahtui:D.

Meillä oli tänään myös vaellus klubissa, jonka piti Elsa. Klubin toimintaa tälleviikolle on lisääntynyt mukavasti, muistattehan klubilaiset katsoa kalenteria :).

vaellus.jpg

Vaellukselta.

 Hyvää ja mukavaa Juhannusta kaikkille ! Toivotaan että olisi edes osaksi hyvä sää :).