Eilen oli taas viikottaisen päivityksen aika. En eilen ehtinyt töiden takia pelailemaan, mutta tänään ehdin uudet tehut tekemään, sekä myös kirjoittamaan tämän postauksen !

Tehuja tuli tosiaan. Hermit (kutsumanimeltään Termiitti, hehheh) ihmetteli kadonneita hevosia ja epäili meitä tässä, sillä omituisia asioita oli alkanut tapahtumaan kun saavuimme sinne. Termiitti kyseli sitten kysymyksiä joihin piti vastailla.

1.jpg

2.jpg

Madison sitten ilmestyi paikalle ja hieman "läksytti" Termiittiä siitä, ettei luottanut. Sitten lähdettiin juoksemaan hevosia kiinni ja kiinnittämään niihin seurantahärpäkkeitä, jottai voimme seurata niiden liikkeitä ja selvittää katoamiset !

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Jatkettiin tämän jälkeen Madisonin kanssa ja hän kutsui hevosystävänsä Nightdustin luoksemme. Hän oli joka päivä leikkinyt ja hengailut Nightdustin kanssa ja luottamusta oli syntynyt molemmin puolin. Kilpailtiinkin sitten hieman.

7.jpg

88.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

Tämän jälkeen laitettiin ponille oma seurantahärpäke ja porkkanoita. Madison käski tulla huomenna uudestaan ja sitten tuli kello.

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Jätin kellon huomista varten, sillä mukavaa kun on tekemistä pelisssä (koulutuksen lisäksi siis). Huomenna oon taas koko päivän töissä, eli ehdin tekemään postauksen tehuista mahdollisesti lauantaina/sunnuntaina.

 

Kävin muuten myös Plazalla piiiiiiiitkästä aikaa! Vaatteiden osalta ei tullut mitään kovin kummoista, mutta tuo takki on sellainen mikä on pakko hankkia jossain vaiheessa.

19.jpg

Hevosten varusteita oli tullut tällänen länkkäsetti. Rakastuin heti! Pitää ostaa tuo setti heti kun on ylimääräistä rahaa.

20.jpg

Pintelit tuli myös, sopivat väriltään hyvin länkkäsettiin. Nämä(kin) on pakko hankkia.

21.jpg

Kerrankin Plazalle tuli jotain, mistä mäkin pidän :D. Useammin ollut sellaisia varusteita/vaatteita, joista en ole kummemin välittänyt. Mutta tuo harmaan väri vaan on upea noissa varusteissa!

 

Piditkö tämän viikon päivityksestä?