Lauantaina pidettiin klubin kesken pikkujoulut. Vaelleltiin hieman Moorissa ja Fortissa, sekä tietenkin juteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Susa oli järkännyt pienen visailunkin meille, jonka voitti Siri, onnea !

Oli mahtavaa, kun meitä oli niin PALJON viettämässä pikkujouluja! Miettikää, jos kaikki vaellukset olisi tuollaisia, että porukkaa olisi oikeasti paljon. Olisi aika huippua. Kiitos kaikille, ketkä tulitte!

pikkujoulut1.jpg

pikkujoulut2.jpg

pikkujoulut3.jpg

Mun oli tarkoitus kertoa hieman tulleista tehtävistä ja muista klubijutuistakin, mutta oon ollu tälläviikolla aikas kipeänä, enkä oikeastaan enää edes muista mitä tehtävissä oli :D ! Tein ne niin väkipakolla, raahautuen koneelle ja jatkuvasti yskien, samalla miettien että milloin keuhkot löytyvät lattialta... Yäk

Sso;ssa on perinteisten joulutehujen aika! Joulupukki on jälleen raahautunut Jarlaan ja sieltä saa niitä ihania lahjoja ! Voi kyllä, mulle kelpaa kaikki ilmainen tavara paremmin kuin hyvin, hehe:D.

Joulukuusia päästiin tehtävissä koristelemaan. Kattokaa noita karkkikeppejä, noihan on laittoman kokosia! :D.

joulupuu.jpg

Joulukalenteria ei nyt valitettavasti tule, sillä luukkuja jäi auki niin paljon. Mutta, ei hätää, julkaisen jouluaiheisia juttuja tänne aina kun saan jotain aikaiseksi! :).

Oli tarkoitus myös järjestää arvonta yhdeksi luukuksi, JOTEN NYT KUULOLLE KAIKKI IHANAT IMMEISET TÄÄLLÄ :D. Tämä on siis klubilaisille, jos tätä joku muukin lukee (lukeeko tätä muut kuin klubilaiset?:o). Huomenna siis laitan tänne blogiin arvonnan. Arvonta suoritetaan niillä netistä löytyvillä arvontakoneilla. Aikaa siihen on osallistua viikko, että saadaan arvonnan kohde postiin ennen joulua! :). Huomenna siitä siis lisää, olkaa siis täällä kuulolla ;).

pikkujoulut4.jpg

Kiitos ja näkemiin, nähdään taas! :)

Ja ps. Klubin kalenteri on nyt päivitetty tänne blogiinkin :)