Keskiviikkona tuli tosiaan tehtäviä ja 200sc sai ilmaiseksi! Meinasi kyllä mun pelailut loppua lyhyeen kun tajusin, että mun star rider oli loppunut... No sain ostettua kuukauden lisää ja sitten kun se loppuu ostan varmaankin life timen :).

Niihin tehtäviin, Moorlandin tallille oli ilmestynyt uusi tyttö, Mandy. Lorettan ja muiden tallilaisten mielestä tyttö oli hieman outo ja omituinen. Loretta käskyttikin heti ottamaan selvää, millainen tämä tyttö oikeastaan on.

lorettakysyy.jpg

Kyselemässä

jutellaamandynkans.jpg

Mandyn kanssa juttelua

 

Thomas oli antanut Mandylle luvan ratsastaa yhtä hevosta, Firewindiä. Mandy käyttäytyi tosiaan hieman oudosti, naureskeli kokoajan ja tuntui jopa valehtelevan, sillä ei osannut laittaa edes hevosta kuntoon. Väitti, että satula ja suitset ovat kotona täysin erilaiset.

hevosenselkaan.jpg

Hevonen kuntoon ja eikun selkään!

Ratsain esittelin Mandylle hieman Moorlandia ja vähän kisattiinkin. Mandy ei tietenkään osannut ottaa hevoselta varusteita pois, joten jouduin senkin tekemään hänen puolestaan. Loretta ei pitänyt siitä, ettei Mandy itse hoitanut hevosta ja piti tyttöä muutenkin todella outona ja huonona ratsastajana.

ratsastamaan.jpg

Moorlandin esittelykierroksella

Kun sitten mentiin ottamaan Firewindiltä varusteita pois, törmättiin Mandyyn joka tonki toisen tallilaisen laukkua ! Hän pudotti jonkun lappusen, joita löytyi sitten joka puolelta ja niitä seuraamalla löydettiin myös pian Mandy. Mandy kertoikin nopeasti, miksi oli ollut tonkimassa (luulin ensin että se varastelee). Mandy etsi puolisiskoaan, jonka tiesi ratsastavan Moorlandin tallilla. Tästä alkoi sitten selvittely, kävin tyttöjen luona juttelemassa ja kyselemässä muutamia kysymyksiä (mm syntymäpäivää ja kuinka kauan käynyt Moorissa) ja sitten saatiin selville Mandyn puolisisko, joka oli Julie.

mandytonkii.jpg

Mandy tonkimassa!

seuraalappuja.jpg

Vihjelappuja

kysymyksia.jpg

Kyselemässä jälleen :D

Tehtäviin tuli sitten kello ja jatkoin tänään niiden tekemistä loppuun. Mandy oli käynyt juttelemassa Julien kanssa, joka oli sanonut Mandya valehtelijaksi. Mandy oli todella surullinen ja halusi lähteä nopeasti kotiin.

Autoin pakkaamisessa ja paketoimaan Julielle lahjan, jonka Mandy oli hankkinut. Sitten Mandy lähti kohti Fortia ja bussia. Julie oli lahjasta ihmeissään ja pyysi minua lähtemään nopeasti Mandyn perään, sillä hän oli miettinyt koko yön asioita ja oli ollut vain shokissa tästä isosta uutisesta. Niinpä sitten juostiin Fortiin bussipysäkille.

pakkausta.jpg

Pakkausta

lahja.jpg

Paketointia ja lahjan antaminen Julielle

mandykiinni.jpg

Mandyn kiinni saaminen

Mandy ei voinut enää tulla takaisin, koska oli jo maksanut lippunsa kotiin, mutta käski viemään Julielle hänen puhelinnumeronsa, jotta voivat viestitellä. Hän sanoi myös tulevansa pian käymään uudestaan. Tällävälin Julie oli katsonut Mandyn antaman lahjan ja melkein vajonnut maan alle, sillä se oli poistunut muodista ja ei sopinut hänen väreihinsä. Sanoi että Mandylla kävi tuuri kun sai niin muotitietoisen siskon joka antaa muutaman oppitunnin muodista :D. Sain siis sen paidan, mutta myin sen kyllä heti.

paita.jpg

Lahjaksi saatu paita

Sunnuntaina kirjoittelen sitten taas klubijuttuja! Nähdään taas <3