Ihana ystävänpäivä päivitys on taas ssossa <3. Saatiin tehtäviä Jarlaan ja Silvuun, mutta en niistä kerro tässä sen enempää, kun ovat samat tehtävät kuin edellisenäkin vuonna. Ne on ihan kivoja tehtäviä, mutta en jaksa analysoida niitä :D.

Plazaan tuli uusia kamoja yksi setti, sekä vaatteita. En tajua, kun menen Plazan vaatekauppaan, mulle tulee joko network error tai vaatteet eivät näy siellä :o. Pelkkiä mustia ruutuja. Kun laitan hiiren vaatteen päälle (mikä ei siis näy, mustaa vain) ilmestyy se kuitenkin katseltavaksi hahmon päälle. Ihme lagausta. Olisin ottanut uusista vaatteistakin kuvat, mutta ei niin ei, sso ei hyväksynyt yhteistyötä kanssani :D

8.jpg

Paras lisäys mielestäni tässä päivityksessä oli maneesin katsomo! Kaipaan juuri tälläisiä pikkujuttuja ssohon, ne kun on ne pienet asiat mitkä tekevät pelistä paremman. Tehut ovat asia erikseen toki ;).

Maneesissa on pari kuvakulmavaihtoehtoa, sekä "vapaa kamera" jota saa itse liikutella. Odottelen innolla että pääsen pitämään koulutuntia klubilaisille maneesilla, saa uudenlaisia kuvia tuolta katsomosta käsin!

2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

Ssossa on ihanan paljon kaikkia sydänjuttuja ympäri ämpäri luomassa mukavaa tunnelmaa, tykkään :3. Myös ystävänpäivän kunniaksi oli pakko ostaa tuommoiset pinkit varusteet ja vaatteet. En toki tykkää pinkistä ;).

7.jpg

Hyvää ystävänpäivää kaikille ja nähdään seuraavaksi klubipostauksen parissa ! <3

1.jpg