Tänään klubikeskustelussa oli aiheena ratsastusleiri, josta jo aikaisemmin kirjoitin. Keskustelussa ei ollut paljon ihmisiä paikalla, joten kirjoitan tänne hieman juttua aiheesta.

Leiri järjestetään päivien 20.7-31.7 aikana ja se kestää 4 päivää. Päiviä ei ole pakko pitää peräkkäin, leiri voi olla vaikka esim.joka toinen päivä.

Kysymykseen: Ilmoitathan minulle sso;ssa/wapissa/laittamalla sähköpostia (tiffany@luukku.com) milloin sinulle sopisi. Mielellään ihan päivät, näin saan katsottua milloin kaikilla halukkailla on aikaa osallistua leirille, sekä voin aikaisin ilmoittaa leiripäivät ja tapahtumat. Mikäli laitat sähköpostia tai wappiviestiä, laita mukaasi sso hahmosi nimi, sillä huonomuistinen ihminen kun olen, en niitä välttämättä muista :D.

Leiripäivinä ohjelmaa olisi 2krt/päivä. Esim. Klo 11.00 vaellus ja klo 18.00 koulutunti, tms. Molempiin ei toki ole pakko osallistua, mutta mukavaahan se olisi :). Ohjelmaa saa halutessaan itsekkin pitää, mutta siitä on ilmoitettava ajoissa, jotta ei mene kenenkään ohjelmat päällekkäin. :)

Näin alkajaisiksi olisi siis hyvä saada tietää nuo päivät milloin leiri järjestetään. Voit myös ilmoittaa oletko halukas pitämään jotain leirin aikana :).

Pidetään yhdessä mukava ja hauska leiri <3.

Tiffa kiittää :).

 

PS. Anteeksi etten ole päivittänyt kalenteria, se päivittyy huomenna!

PPS. Anteeksi ettei ole kuvia :D.