Hei taas !

Klubissa on tapahtunut taas paljon, ollaan oltu todella aktiivisia nyt muutama viikko putkeen ja oon NIIN TYYTYVÄINEN JA ILOINEN JA YLPEE TEISTÄ <3. Ootte kyl ihan parhaita klubilaisia ikinä :´).

Sunnuntaina päätettiin, että klubikeskustelu pidetään tästälähtien wappiryhmässä. Syynä kirjoittamisen helppous, kun sso chat on mitä on, kun suomeksi kirjoitellaan. Se pidetään siis vieläkin sunnuntaisin, yleensä illalla. Helpottaa paljon kaikkien elämää, kun samalla voi tehdä kuitenkin jotain muuta. Eilenkin siivoilin itse kanien häkkejä ja juttelin klubiasioista, oli mukavaa :). Poistaa hieman kiireen tuntua.

Arvoissa ylennyksen saivat Autumn ja Sonya, onnea! <3

Nyt yritän itsekkin hieman aktivioitua ja yrittää metsästää klubilaisia meille. Siis onhan meitä nytkin jo aika paljon, mutta enimmäkseen sama porukka pörrää klubijutuissa mukana. Tässä ei siis mitään pahaa, mutta tultiin kaikki siihen tulokseen että enemmän porukkaa olisi mukava saada. Onhan se kivaa, kun on paljon ihmisiä ympärillä ja juteltavaakin riittää jne.

Nyt kuviin ^^ Kiiyos myös osan kuvista lähettäneille <3

kuva1.jpgkuva2.jpgkuva3.jpgkuva4.jpgkuva5.jpgkuva6.jpgkuva7.jpgkuva8.jpgkuva9.jpgkuva10.jpgkuva11.jpgkuva12.jpgkuva13.jpg