Heipä hei taas! Oon jälleen myöhässä, huomaatte varmaan sanomattakin:D? Tässä ollut kaikenlaista kiirettä ja menoa, mutta nyt repäisin aikaa tehdä postauksen.

Aloitellaan päivityksistä. Tuli siis pääsiäistehtävät, mitkä on samat kuin ennenkin. Etsitään piilotettuja munia ja löydetään isoja kultaisia munia random mestoista. Niistä isoista saa kaikenlaista kivaa, nyt siellä taitaa olla tällevuodelle ihan uudet jutut. En ole juuri ehtinyt etsimään noita, jos illalla ehtisi :).

26.jpg27.jpg28.jpg

Tuli myös uusia hevosia, musta islanninhevonen ja kaksi enkkulaista. Mikään hevosista ei saanut tunnetta, että haluaisin semmoisen, mutta pakko myöntää että toi musta issikka on todella suloinen!

25.jpg24.jpg23.jpg

Uusia varusteitakin tuli Plazaan. Otin kuvia myös pinteleistä, sielläkin oli uutta ja muistaakseni en ole näyttänyt noita vähän vanhempiakaan (?).

29.jpg30.jpg

Klubissa nostettiin Regina, onnea onnea! ^^. Eipä meidän klubissa ole ihmeitä tapahtunut, paljon toimintaa ja tekemistä edelleen :). Olen ollut hieman laiska päivittämään kalenteria, mutta päivitän sen nyt loppuviikon ajaksi. Ja nyt niitä kuvia vaelluksilta ym, kiitokset taas Susalle kun laittoi kuvia tapahtumista mihin en itse päässyt! :)

20.jpg21.jpg22.jpg17.jpg18.jpg19.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg1.jpg

(tulipa muuten tynkä postaus, anteeksi siitä. Ei oikein innosta kirjoittamaan nuo pääsiäistehtävät :/)