Hyi helkutti kun tuntuu omituiselta kitjoittaa 2016... Vuodet vaan vierii kokoajan eteenpäin kauheella vauhdilla ja silti tuntuu, että elämä vaan pysyy paikoillaan ja koskaan ei tapahdu mitään :D.

Mutta asiaan, eli päivitykseen! Postauksen piti tulla jo eilen, mutta koska sso ei toiminut tulee se vasta nyt.

Päivityksessä tuli hieman tehuja, sekä uusi hiussalonki! Menin ensin Mooriin sen mummelin luokse, missä hän sitten kertoili mulle tarinaa näistä viimeisistä joululahjoista. Nyt niitä voi sitten etsiskellä ympäriämpäri Jorvikia. Mummelin lahjapiilosta sain mandariineja.

guva2.jpg

guva3.jpg

guva4.jpgguva5.jpg

Jamesin luona oli myös tekemistä, sillä joulu olisi siivottava pois. James ei ehdi tai jaksa tai jotain, jäi vähän puolitiehen lukeminen :D. Mutta, siivottiin sitten ratojen muodossa! Piti kerätä tietyn ajan sisällä pois pukit, olkivuohet ja lahjapaketit. Palkkioksi saatiin porkkanoita (muistaakseni) sekä rusetit häntään ja suitsiin.

guva8.jpgguva9.jpgguva12.jpgguva14.jpgguva13.jpgguva15.jpg

Suuntasin sitten viimeiseksi katsomaan sitä uutta hiussalonkia Plazaan. Kaikilla tämä salonki ei oikein toimi, osalle tulee kuulemma heti hiusten ostamisen jälkeen network error. Mulle ei tullut onneksi! Tässä kuvat hiuksista, mitä siellä on :).

guva16.jpgguva17.jpghiukset.jpghiukset2.jpghiukset3.jpg

Itselleni ostin sitten nämä hiukset. Yllättäen ne on punaiset, mutta haluan pitää Tiffanylla punaisia hiuksia, jotenkin tykkään. Olenhan itsekkin punapää :).

guvaavav.jpg

Ainiin! Moorissa oli myös joku äijä keneltä sai toivoa. Sain siltä mekon kun toivoin nättiä päällepantavaa :D.

guva6.jpgguva7.jpg

Tässä tää nyt, sunnuntaihin siis!