Iloksemme sso teki meille uusia Halloween tehtäviä. Täytyy nyt kyllä myöntää, oli tässä itsellänikin jännitystä koko pelaamisen ajan ilmassa ! Huikeita tehtäviä, tykkäsin kovin. Kertoilen tässä postauksessa hieman tehtävistä (niin hyvin kuin vain suinkin osaan :D) ja loppuun laitan vielä hieman kuvia maanantain ja tiistain klubijutuista:).

Menin ensin Eve nimisen tyttösen luo linnan viereen. Evellä on tapana järjestää joka vuosi tähän aikaan linnan kellariin haamuseikkailu. Eve kertoo sen olevan todella pelottava ja jännittävä seikkailu. Ennen kuin hän päästää minut sisään, hän muistuttaa vielä että hän varoitti minua.

Idea täällä kellarissa on kerätä 80kpl kurpitsoja. Mulla tulee tästä ihan Pacman mieleen :D . Haamut ja kaikki. En noita haamuja niinkään pelästynyt, mutta voi herranjestas ne keltaiset jättikurpitsat kulmissa! Sain järjettömän halvauksen kun näin sellaisen, tuli aina yllättäen :D. Jättikurpitsan ottamalla on hetken aikaa immuuni haamuille. Haamut siis kiertelevät tuolla. Musiikki tässä oli ihan kiva, Halloween tyylinen. Tämän tehtävän voi tehdä joka päivä, sillä tämä on samantapainen kisa kuin hepoilla tehtävät, mutta ilman heppoja :D (hieno selitys.)

kuva2.jpg

 

Seuraavaksi suuntasin sen Moorin mummon luo. Mummeli kertoi taas kummituksista ja niiden "nappaamisesta". Kummitukset ovat eksyneet ja hieman sekaisin, etsivät kotia. Mummeli kertoi kuinka voin niitä auttaa ja niitä auttamalla saa aina jotain pientä (tänään löysin pari kummitusta, sain mm. porkkanoita). Kummitusten etsinnän lisäksi on mummelin luona tuota omenan poimintaa, mitä on ollut ennenkin.

kuva3.jpg

Sitten menin Bobin ja Robin (oliko nuo ne nimet...nimimuistini on huono:D) luokse. Heiltä oli tavarat taas vähän levinneet ympäri ämpäri, joten niitä keräiltiin ensin. Sitten lähdettiin etsimään Robia. Rob oli Goldin metsässä, siellä missä on sen tytön ratakin. Seurattiin keksejä että löydettiin Rob, mutkin varmaan löytäis kun seuraisi suklaamuruja ! :D

kuva6.jpg

kuva7.jpg

Vietiin Rob sitten takaisin Bobin luo. Sitten puheeksi tuli jokin antiikkinen patsas. Patsaassa asui aave ja Rob oli onnistunut hukkaamaan sen metsään, josta juuri haettiin hänet. Joten ei muuta kuin patsasta etsimään!

Heti kun saavuin metsään, tuli hämärää. Suden ulvonta pärähti kuulokkeista korviini ja sain halvauksen :D. Etsin patsasta ja löysinkin nilkuttavan pikkutytön joka sanoi etten koskaan löydä sitä. Oli muuten aika pelottava tyttö ! Tyttö sitten kertoi että oli vienyt sen jonnekkin muualle ja että se olisi pitänyt heittää vaikka roskiin. Tyttö lupasi näyttää minulle, missä patsas on. Kun löydettiin patsas, tyttö kertoi että hän haluaisi kotiin ja että voisinko vuorostani auttaa häntä, sillä hänen on vaikea kävellä. Kun nostin tyttöä Papan selkään hän muuttui pelottavan näköiseksi olioksi !

kuva8.jpg

kuva9.jpg

Tämä olio sitten nauraa räkätti ja mahtaili voimillaan ja kuinka pian olisi ikuisesti yö. Jouduin juoksemaan karkuun henkeni edestä, mutta olio ei onneksi voinut poistua metsästä, sillä se ei kestänyt aurinkoa. Menin sitten patsaan kanssa takaisin Bobin luo kertomaan näkemästäni.

kuva10.jpg

Selvisi, että mörkö,olio,monsteri,mikälie oli nimeltään Usiku, yön hirviö. Usikun kukistamiseen etsittiin tietoa kirjoista ja sieltä sitä sitten löytyi. Bob kertoi minulle mitä kaikkea minun pitäisi kerätä, jotta voisimme kukistaa Usikun.

kuva11.jpg

Lähdin sitten keräilemään ympäri Goldia noita kolmea asiaa. Onneksi ei tarvinnut kuin kolme jokaista juttua, niin ei tuhottoman kauan kestänyt tässä. Mä oikeasti inhoan kaikkia keräilytehtäviä, hauskaa tässä on se että sso on niitä täynnä :D.

kuva12.jpg

Bob sekoitteli ne 7 eri purnukkaan, jokaiseen vähän kaikkea. Sitten lähdin asettelemaan niitä metsään tarkasti määrättyihin paikkoihin. Herranjestas säikähdin, kun juoksentelin siellä ihan normaaliin tapaan ja se perhanan Usiku liukui eteen puskasta ! Hyrrr...

kuva13.jpg

Kun olin asetellut ne purnukat, piti hämätä Usikua, jotta se menisi meidän ansaamme. Jouduin taas juoksemaan karkuun sitä, mutta se oli onneksi tosi helppoa. Usiku jäi sitten ansaan ja joutui takaisin patsaaseen. Mua jäi vähän häiritsemään, että mistä se Usiku oli sen pikkutytön napannut, tai jotain. Tai ehkä se kerrottiin mutten taas osannut lukea kunnolla :D.

kuva14.jpg

kuva15.jpg

Että sellaisia tehtäviä:). Ostin muuten Halloween aiheiset kamat! Nää on ihanat ! Ostin myös sen luurankoasun huvikseni, kun on se nyt vähän sellainen "pakollinen" :D.

kuva4.jpg

kuva5.jpg

Nauroin ihan kipeenä tälle porkkanahaamulle :D

Loppuun vielä kuvia klubijutuista, meillä on kalenterissa nyt tällä viikolla joka päivä jotain, hieno homma! Hienoa hienoa ja iso kiitos kaikille klubilaisille  <3 !

 

adantunti.jpg

Adan ratsastustunti

tiffanestetunti.jpg

tiffanestetunti2.jpg

Mun estetunti

PS. Pahoittelen jos esiintyy kirjoitusvirheitä, mulla on sormet jäässä :D