Hei jälleen ! Pitkästä aikaa ehdin höpöttelemään tänne bloginkin puolelle, kun on ollut aika kiireistä. Viikonloppu hurahti sukulaisilla kierrellessä ja huomenna taas alkaa "ihana" arki.

Klubissa on tapahtunut paljon asioita. Osa klubilaisistamme on poistunut klubista ja uusia jäseniäkin on pari kappaletta tullut. Päivittelen jäsenlistaa ensiviikon aikana (klubilaisten metsästys käynnissä, niin en viitsi sitä nyt päivittää kun jos uusia taas tulee esim huomenna, niin saan olla joka päivä täällä sitä päivittämässä:D).

Keskustelimme hieman klubiin liittyvistä asioista viimeviikolla. Melkeinpä jokainen meistä totesi, että emme ole olleet kovin aktiivisia. Mutta tämähän on ymmärrettävää, ei aina voi huvittaa pelata tai istua koneella. Eikä aina ole aikaakaan. Nyt on taas aktiivisuustaso kohonnut oikein mukavasti ylöspäin, mistä olen todella iloinen! :).

Päädyimme myös siihen, että jotain "uutta" olisi kiva saada, joten päädyimme vaihtamaan klubin värejä. Värityksien muutokset huomaa varmasti ensimäiseksi tästä blogista, kun sekin on saanut uutta ulkonäköä! Klubimme värit ovat siis nykyään musta ja valkoinen. Klubihevosen virkaa toimittaa jokin väritykseltään kimo hevonen. Hevosen ei tarvitse olla täysin kimo, vaan jokin kimon sävykin käy oikein hyvin. Tiffanylla klubihevosen virkaa toimittaa tällähetkellä Sakke.

Jokin aika sitten puhua pälpätin myös yhteistyöklubista. Olemme nyt hankkineet sellaisen, mutta hommasta on vasta ns päällisinpuolin sovittu. Jutskailen klubin omistajan kanssa vielä näistä jutuista lisää. Tämä kyseinen klubi on nimeltään Alpha Brothers ja sen omistaa Rebecca Wolfvalley.

Varmaan unohdin tästäkin vielä jotain... Mutta tässä nyt päällisinpuolin asioita, mitä on tapahtunut. Ensiviikolla tulee sitten taas päivityspostausta normaaliin tapaan! :)

(Tosiaan multa piti tulla se jättipostaus mutta se vain katosi tuolta luonnoksista...)

Nyt kuviin! :)

Länkkätunti

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Koulutunti

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Vaellus

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg