1.jpg

Sain viimeinkin suljettua jokaikisen crackin, eli ne lilat valot sieltä ympäri ämpäri Jorvikia. Yleensä mua ärsyttää tuommoiset tehtävät, mut jostain syystä en ärsyyntyny kertaakaan näiden kohdalla. Kehittynyt pelaajana kenties?

2.jpg

Tehtävät alkoivat tosiaan siitä, kun juteltiin Lisan, Alexin ja Lindan kanssa. Juteltiin Pandoriasta, Dark Coresta ja Annesta. Fripp yrittää keksiä jotain, että saataisiin Anne pelastettua. Tulin siihen tulokseen että Anne siis on Pandoriassa vankina.

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Sitten lähdettiin Jarlaan, sille pikku saarelle kyttäämään Dark Corea. Alex lainasi kiikarit kun en sellasia omista. Siinä sitten vahdittiin, muttei näkynyt mitään epäilyttävää. Vahtimispisteelle tuli kello, mutta sitten joku huusi apua!

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

Avun huutaja oli Sonja. Sonja oli ollut tavallisesti ratsastamassa hevosellaan ja he olivat laukkailleet kunnes runestone oli alkanut vilkkua pinkkinä ja pitämään omituista ääntä ja hänen hevosensa oli pelästynyt pahanpäiväisesti! Sonja oli pudonnut ja hevonen juossut ties minne. Sonjalla ei ollut kypärää, joten hän sanoi oppineensa nyt miksi sitä pitää käyttää. Välissä käytiin tutkimassa runestonea ja tultiin siihen tulokseen, että pitää jutella Lindalle tästä. Sitten kiikutin Sonjan lääkärille Jarlaan.

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Menin Lindan luo, mutta hän käskyttikin minut Alexin luo, sillä hän tietäisi noista kivistä enemmän. Alexin olinpaikasta ei ollut tietoa joten keskuteltiin Vinellä olevien kanssa jos jollakin olisi tietoa. Tyra tiesi, että Alex oli lähtenyt tapaamaan Jamesia, pikkuveljeään, joten juostiin sitten Pintaan.

14.jpg

15.jpg

16.jpg

James kertoi Alexin olevan tapaamassa äitiään Plazan kahvilassa, joten sinne siis !

Alexin äiti oli oikeasti aika surullinen tapaus. Väsyneen näköinen nainen, joka oli aikas masentuneen oloinen. Syytti itseään ettei hänellä ollut rahaa eikä aikaa lapsilleen. Alex sai kuitenkin äitinsä piristymään kertoessaan, että kaikki hänen lapsensa rakastavat häntä ja ettei yksinhuoltajana ole helppoa elättää viittä(?) lasta. Alexin isä oli siis vain mystisesti poistunut kuvioista. Kukaan ei tiedä, miksi.

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

Sitten kerrottiin Alexille siitä kiven hehkumisesta. Hän passitti menemään Elizabethin luo Valeen, jossa olisi määrä saada joku tikku :D jonka avulla voisi lukea/ymmärtää/jotain jotain meni vähän multa ohi niitä kiviä. Mentiin Frippin luo joka kertoi lisää tikusta ja sain sellaisen itselleni.

22.jpg

23.jpg

24.jpg

Tehtävät jatkuvat huomenna, jolloin kerron niistä lisää :). Teen erilliset postaukset päivityksestä ja tehtävistä, jottei niiden ketkä eivät halua vielä lukea näistä tehtävistä tarvitse olla lukematta päivityksen antia :D.

Tiffa kiittää ja kumartaa! :)