Hyvää ja hauskaa aprillipäivää kaikille ! Kyllä, tämä ei ole aprillipilapostaus, missä järkyttäisin teitä esim SSOn pelaamisen lopettamisella tai klubin lopettamisella. Syy tähän on, etten pidä aprillipäivästä. Oon tosi herkkä ihminen ja säikyn helposti (säikähdän mm. kaupoissa kaikkia pahvihahmoja _aina_), joten siksi en viitsi säikytellä ketään. Hauskat jutut ovat asia erikseen, niitä on meillä SSOssa! :)

Viime (vai sitä edellisenä) vuonna meillä oli aprillipilana jonkin sortin energian säästöjuttu, että pelistä sammutettiin aurinko ja valot jotta energia säästyy. Hauskinta tässä koko jutussa oli tietenkin se, että mä uskoin ton koko jutun... Joo, oon helppo höynäytettävä :D.

Nyt, tänään meillä oli Fortissa ylläripylläriiii nimitäin SUPERSHIRE!

p1.jpg

Jättiläinen oli jopa myytävänä, hintaa vain 25sc mutta ei sitä voi ostaa kun pelaajan levun pitäisi olla muistaakseni yli tuhannen :D. Mutta söpö se on kuin mikä :3.

p2.jpg

Myös pinkki myrsteeripupu saapui jälleen muuttamaan hevostemme väristyksiä hieman erikoisiksi. Tämän voi siis tehdä vain aloitushevosella ja vain tänään, eli jos startterisi on saarella ota se kipinkapin talliin ja leiki väreillä :). Esittelen nyt muutamia värejä mitä kohdalleni osui.

p3.jpgp4.jpgp5.jpgp6.jpgp7.jpgp8.jpgp9.jpgp11.jpgp10.jpg

Tälläistä tänään, nähdään taas :) <3!

p12.jpg