Syvät pahoittelut heti näin alkuun, kun blogiin ei ole ilmestynyt mitään. On ollut yllättävän paljon kiireitä, enkä ole oikein ehtinyt edes pelatakkaan. Nyt lähtee taas blogi nousuun :).

moi.jpg

Varjoooo<3

Eilisessä päivityksessä tuli uusia hevosia (yllätyyyys:D), morganin hevosia. Vai onko se morgan hevosia, no olkoon mitä on:D. Oli kuitenkin pakko (yllätyyyyyys:D osa 2.) ostaa semmoinen. Vaikka tiedän, että aika varmasti tulee uusia värejä ja varmasti kivojakin, niin rakastuin kyllä yhteen näistä heti, niin pitihän se sitten saada...

morganhorse.jpg

Joko arvaatte, mihin näistä kolmesta rakastuin?

Hevosen nimi on Darksoul, tutummin ihan vaan pappa :D. Hevonen muistuttaa erästä minulle tärkeää hevosta menneisyydestä, joka opetti paljon. Siksi rakastuin tähän heti <3

pappa.jpg

pappa2.jpg

pappa3.jpg

pappa4.jpg

pappa5.jpg

Pappa on luonteeltaan itse rauhallisuus, siis kentällä. Esteillä kuumuu, kun esteisiin tulee tarpeeksi korkeutta ja maastossa ei pidättele mikään jos hän päättää laukata.

Ostin sille nuo ruudulliset kamat, kun oon niitä jo pidemmän aikaa kuolannut, vaikken pidäkkään tuon mallisesta satulasta. Minusta tuo vihreä sopii Papalle hyvin, vai mitä mieltä ootte?=)

 

Pidin myös vaelluksen eilen, kun klubilaisia oli paikalla. Oli tosi kivaa taas, mennäänhän pian uudelleen? :)

vaellus1.jpg

vaellus2.jpg

Nähdään taas !:)

hepo.jpg