Uskon että me kaikki ollaan joskus ostettu ssossa hevonen, joka ei loppujen lopuksi ollutkaan niin kiva. Joku toinen olisikin ollut enemmän sinun näköisesi/oloisesi, mutta tehty mikä tehty, sinne paloi star coinsseja hukkaan.

Itse olen tehnyt tämän virheen neljä kertaa ja ajattelin nyt esitellä ne hevoset, joiden ostaminen onkin ollut pettymys. Silloin kun oston on tehnyt se on toki vaikuttanut hyvältä ajatukselta, mutta lopulta hevonen on vain seissyt tallissa.

1.jpg

Wildwest, eli Wiltsu. Ostin tämän hevosen heti kun mustangit tulivat peliin. En ollut kovin innostunut mustangista rotuna, mutta pukitteluominaisuus oli hieno lisä tähän rotuun. Ostin tämän hevosen, sillä usein pidän laikukkaista hevosista, mutta jostain syystä sen syvempää tunnetta ei tähän hevoseen tullut. Wiltsu on edelleen kouluttamatta, mutta yritän saada sen koulutettua kuitenkin. Sori Wiltsu.

4.jpg

Redking ja Purplequeen. Väriä muuttavat taikahevoset kun tulivat peliin, niitä rynnättiin heti ostamaan. Punamusta hevonen oli erityisesti mieleeni, onhan se erittäin näyttävän näköinen! Lilan ostin myös, koska se on lempivärini. Lopulta nämä hevoset vain jäivät talliin. Ne ovat näyttävän näköisiä, mutta niiden ns perusmuoto on tylsä ja lopulta huomasin että pidän enemmän niistä hevosista, jotka edustavat ihan oikeaa rotua. Näitä ei löydy edes blogin hevoset osiosta, sillä en laske omistavani näitä, kun en koskaan niitä pelissä käytä. Mutta silti en aijo niitä myydä, sillä olen niistä maksanut ihan oikeaa rahaa.

2.jpg

Mirroreffect. Tuli uusia taikahevosia. Ja pakko oli ostaa koska raskasrakenteinen runko ja tupsujalat... Pidän tupsujalkahevosista ja muutenkin kylmäveriroduista, joten ajattelin että innostuisin näistä. Toisin kävi. Onneksi olin senverran fiksumpi kuin edellisellä kerralla, että ostin vain yhden. Tätäkään hevosta ei löydy hevoset osiosta, samasta syystä kuin kahta edellistä. Tosin nyt näitä on näkynyt paljon pelaajilla pelissä, kun ne tulivat uudestaan myyntiin, niin saatan innostua kouluttamaan tämänkin.

 

Onko teillä jotain hevosia, minkä osto kaduttaa, vai oletteko onnekkaita ja olette osanneet tehdä aina oikean ostopäätöksen ?