Päivitystä tuli jälleen, tälläkertaa tehujen merkeissä! Aloitin näiden tekemisen eilen, mutta aivan järjettömän ruuhkan vuoksi tulin tulokseen, että parempi pelata huomenna. Kuvissa missä heppana on Sakke on siis otettu eilen ja Rontin kanssa mentiin tänään. Eilen oli oikeasti super ruuhka!

Frida nimisen naikkosen kaveri oli hukassa. Hänen ystävänsä oli lähtenyt hakemaan Jorvikroot nimisiä kasveja (mitä lie juuria nuo sitten ovatkaan) ja kadonnut kuin tuhka tuleen. Frida ei ollut löytänyt häntä mistään ja hän oli jo kovin huolissaan. Lähdimme siis etsimään hänen ystäväänsä.

1.jpg

Fridan ystävä (en oikeesti muista sen nimee enää...) oli jäänyt kaatuneiden kärryjen alle. Hänen hevosensa Atlas oli hieman lähtenyt lapasesta ja kadonnut myös nyt kuin tuhka tuuleen. Fridan kaverin selkä oli tosi kipeä, joten autettiin hänet kärryjen alta pois ja kuskattiin kotiin. Kaikki hänen hankkimansa Jorvikrootit olivat myös kadonneet.. Kuka ne oli vienyt??

2.jpg

Fridan ystävälle tuli hätä Atlaksesta, joten lähdimme etsimään sitä. Ensin menimme kysymään Nathalielta, oliko hän nähnyt hevosta. Olihan hän, oli jopa yrittänyt saada sitä kiinni, mutta Atlas oli liian nopea. Nathalie kertoi mihin päin Atlas oli rynnistänyt, joten lähdettiin taas tarpomaan heposen perään.

3.jpg

Scott oli löytänyt Atlaksen ja kertonut sen riehumisen aiheuttaneen hieman tuhoja. Kyseltiin sitten, että saataisiinko viedä heppa kotiin. Ei sopinut. Haettiin Scotin työkalupakki kun hän sen niin kovasti tahtoi ja sitten kisailtiin, että saataisiin viedä Atlas kotiin. Kattokaa tota Scottin ratsastusasentoa!!! XD

4.jpg

Kisa me tietysti Rontin kanssa voitettiin, vaikkakin Scott sanoi olevansa kuitenkin parempi ratsastaja. Lähdettiin sitten viemään Atlasta omistajalleen ja saatiin palkinnoksi tuommoinen mekko. En itse niin välitä mekoista SSO:ssa, kun ne näyttää ratsastaessa hassuilta.

Sitten mietittiin heposen omistajan kanssa kenen nimeä en edelleenkään muista, että kuka ne Jorvikrootit oikein vei! Silloin hän muisti, että sen on pakko olla Lisa Rockwell. Lähdimme jututtamaan naikkosta samoin tein.

5.jpg

Lisa kertoi meille surullisen tarinan rakkaasta aviopuolisostaan. Hänen miehensä oli mennyt käymään Piin (sen noidan Goldissa) luona, pudonnut siihen suohon ja saanut jonkun vakavan myrkytystilan. Hänet pitäisi saada syömään Jorvikrootia, että hän mahdollisesti paranisi. Lisa ei tiennyt, missä hänen miehensä viettää päivänsä, he näkevät aina öisin, kun heidän poikansa nukkuu. Lisa oli aika murtuneen oloinen, todella surullinen. Sitten hän muisti miehensä hevosen Rockyn, joka on ollut hoitamatta jo jonkin aikaa. Mentiin sitten hoitamaan Rockya, ettei se vain tarhassa seisoisi. Nathalie oli surullinen Lisan puolesta ja ymmärsi nyt miksi hänen viesteihinsä ei ole vastattu.

6.jpg

Lisa jatkoi hieman tarinaansa ja alkoi puhumaan kadonneesta perhekuvasta. Hän oli etsinyt sitä joka paikasta sisältä, mutta epäili tuulen vieneen sen ulos. Joten etsimme sitä pihalta. Hänen poikansa Edward oli ottanut kuvan itselleen, tai no piilottanut sen auringonkukkien läheisyyteen. Hän oli vienyt kuvan, koska se muistutti häntä isästään ja siitä miten hauskaa heillä oli retkeillä vanhassa bunkkerissa. Vietiin kuva Lisalle ja hän oli iloinen. Samassa mietittiin, että olisko hänen miehensä siellä bunkkerissa? Eikun tzekkaamaan tilanne!

7.jpg

Toi bunkkeri oli oikeasti hieman pelottava paikka. Ensin tuli mieleen jokin hylätty, vanha mielisairaala :D. Eikä Thomaskaan kovin terveeltä kaverilta näyttänyt. Thomas kertoi kuinka hän ikävöi Lisaa ja poikaansa, sekä kertoili myös tämänhetkisestä olostaan ja ettei aivan hallitse itseään. Kamalaa myrkkyä :(. Thomaksella oli kova nälkä ja hän kertoi, kuinka Pamela tekee parhaimmat lihapullat joten lähdettiin Pamelan luokse.

8.jpg

Pamela sanoi mielellänsä valmistavansa lihapullia (pitäskö itekki tehä, ne o hyvii<3), mutta sipuli on loppunut. Käytiin hakemassa hieman sipulia ja sitten tuli kaikkien rakastama kello. Koska mulla oli varaa, nukuin ja jatkoin tehtäviä. Thomas oli iloinen saadessaan syötävää, mutta sitten hän sai jonkin kohtauksen ja kovalla kiireellä pois bunkkerista, ettei hän löisi. Luulin eka että se tulee nyt kauheaa vauhtia sieltä niskaan, mutta ei tullut. Mikä Amnesia tästä pelistä on tulossa :D.

9.jpg

Kerrottiin Lisalle missä kunnossa hänen miehensä on, ja Lisa kertoi meille että Edward on kadonnut, samoin joitain hänen tavaroitaan. Hän oli siis lähtenyt. Lisalle iski paniikki että jos Edward on mennyt bunkkeriin ja Thomas voisi satuttaa häntä! Olin jo kovalla kiireellä menossa katsomaan mutta sitten...

 

.

.

.

.Tamtamtamtam

.

.

.

.

.

.

 

10.jpg

Mä _vihaan_ tätä kuvaa. Latistaa tunnelman. Kuinka monta tarinaa SSO:ssa on nyt ns päällekäin? Kolme vai neljä?? Kohta menee tarinat sekaisin kyllä ja pahasti. Mikäs tässä odotellessa, jatkuuko tämä nopsaan vai joskus jouluna :D. Mutta nyt jäi kyllä jännään paikkaan, en malttaisi odottaa!!

Plazalla en tälläkertaa käynyt kuvailemassa, koska netti on ollut hieman hitaalla viimeaikoina. Plazassa lentää helposti ulos pelistä, jos netti päättää olla hieman hitaampi kuin yleinsä. Mutta siellä on uutta vaatetta, menkää katsomaan :).