Pääsin jatkamaan tehuja tänään. Olinkin aika kiinni töissä ja muissa jutuissa loppuviikon, mutta viimeinkin oli aikaa olla stabussa! Hepat möksöttää, kun en ole edes hoitamassa käynyt niitä, mutta ne nyt on pikkujuttuja..

 

Tehut jatkuivat Madisonin luota. Keräiltiin jotain lohikäärmekasveja ja en kyllä yhtään muista, että miksi niitä kerättiin. Keräily tapahtui pienen radan muodossa, tietty määrä kasveja piti kerätä tietyssä ajassa (aikaa oli reilusti, olisiko ollut 5min) ja sitten juostiin Termiitin luokse.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Termiitin luona sitten mentiin katselemaan hevosia, kun oltiin laitettu ne jäljittimet niihin kiinni. Aluksi kaksi hevosta näytti kulkevan jossain yksikseen, joten mentiin selvittämään, miksi kummassa ne eivät liiku laumassa.

6.jpg

No eipä niillä heposilla sentään mitään hätää ollut, iloisesti ravailivat omia teitään. Sitten Madison huomasi, että yksi hevosista on vain paikoillaan. Omistuista, sillä villihevoset liikkuvat melkeinpä kokoajan ja tämä vaan olla möllötti! Lähdimme ottamaan selvää asiasta...

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Herra Anwirhan se siinä.. Selitti ummet ja lammet kuinka hän saa kulkea missä haluaa, vapaa maa ja niinpäin pois. Kulemma oli huomannut jäljittimen lojuvan maassa ja oli laittamassa sitä takaisin hevoselle, oli päätellyt että sen oli pakko olla juuri tämän hevosen. Mutta mitä hän tekikään???

12.jpg

13.jpg

Anwir LÖI hevosta persiille ja katosi kuin tuhka tuuleen ! Madison oli paniikissa, kun poni ei meinannut millään rauhoittua joten rauhoiteltiin sitä sitten.

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

Sitten Madison vilkaisi taas jäljitinlaitettaan ja huomasi, että osa hevosista oli rannalla ja jopa vedessä! Eivät ne ole koskaan uineet meressä. Asia piti selvittää, joten kiidettiin rannalle.

18.jpg

Madison huomasi, että Anwir ja hänen apurinsa taluttivat Nightdustia lautalle ! Hän meni paniikiin ja lähti juoksemaan kohti lauttaa ja.. kuvat selvittävät varmaan loput tapahtumista...

19.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

aha.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

Madison oli veden varassa, ja piti keksiä keino miten auttaa häntä, mutta rannalla ei ollut mitään. Ei mitään objektia, minkä olisi voinut heittää hänelle avuksi. Sitten saapui...

32.jpg

33.jpg

TERMIIIITTIIIIII!!!! Termiitti pelastaa! Hänellä oli köysi ja heitettiin se sitten Madisonille. Haettiin vielä takki hänelle, ettei hän vilustu. Termiitti sanoi, että tietää Arwinin ja hänellä voisi jopa olla idea, miten saada hänet kiinni. Sitten tehut loppuivat.

34.jpg

21.jpg

20.jpg

Arvasin sen, että joku pöllii hevosia! Tehtävät oli tosi kivoja ja olen tosi iloinen siitä. Sson päivitykset on meinaan ollu pitkään aika tylsähköjä, mutta nämä tehtävät pelastivat kyllä nyt tylsyyden. Nyt huvittaa taas kouluttaakkin, kun on tehnyt vähän jotain muuta välillä.

Ja loppuun muutama kuva, sillä mun hevosella oli joku ongelma :D.

 

Pidittekö te tehtävistä?

Odotatteko innolla jatkoa tälle tarinalle ?