Päivitys tuli ja meni, tehujen muodossa. Jatkettiin Rickyn kanssa treenaamista, sillä hän haluaa olla voittaja siinä... Jor-mikälie lajissa :D.

Ensiksi mentiin juttelemaan ja yllätysyllätys Ricky haastoi meidät punneruskisaan. Hän voitti tietenkin.

1.jpg2.jpg

Sitten alkoi taas höpötys erilaisista ruokavalioista, ja hän sanoi syövänsä pelkkää heinää. Haettiin sitten heinää hänelle ja hän halusi kilpailumielessä syödä heinää Danten kanssa. Ricky meinasi tukehtua siihen, joten kipinkapin vettä hänelle.

3.jpg4.jpg

Sitten juostiin kilpaa tallille, sillä Ricky haluaisi treenata jotenkin "hevosen tietä" tai jotain sentapaista hössötystä :D. Näytettiin sitten Danten kanssa hänelle askellajit läpi, sekä miten hoidetaan hevosta. Myös pieni esterata käytiin pomppimassa.

5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg

Ricky halusi myös itse tuntea hevosen liikkeet, joten käytiin pomppimassa Dantella lisää.

14.jpg

Sovittiin sitten, että nähdään yhdellä kentällä ja lähdin hakemaan Nathalielta jotain kenkiä. Nathalie esitteli minut luotettavalle hevosystävälleen Ladylle ja kertoi hieman taustaa Rockin elämästä. Myös Ivan kävi aukomassa päätään jälleen paikalla.

16.jpg17.jpg

Sitten tavattiin taas Rocki ja treenattiin, sekä meditoitiin.

18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg

Sori, en jaksa kirjoittaa kovin avaavaa tekstiä tehuista ja veisihän se tavallaan ilonkin niiltä pelaajilta, jotka eivät vielä ole näin pitkällä, jos selittäisin sanasta sanaan kaiken mitä tapahtui.

Tuli tässä taas mieleen, kun katselin noita hahmoja niin oletteko huomanneet tälläsiä yhtäläisyyksiä?? Jos Rocky elokuvat eivät ole teille tuttuja, niin ette varmaan ole tätä miettineet, mutta mua häiritsee niin paljon et tuntuu välillä naama repeävän :D

Rockyricky.jpgivanivan.jpg

TIETÄISITTEPÄ KUINKA PALJON MUA OTTAA NÄÄ HAHMOT PATTIIN XDDDDD No ei ny oikeesti nii paljo, mut hauska juttu silti :D. Onkoha sso tiimi Rocky elokuvien suurimpia faneja tai jtn :D.