Heippa ! Tänään sso;hon tuli uusia hevosia, joita piti toki heti mennä katsomaan kun pystyi. Aiemmin päivällä ostin itselleni 999sc lisää, kun vanhat 400sc eivät riittäneet tuollaiseen uuteen hevoseen. Niistä jäikin käteen ruhtinaaliset 15sc... Enpähän vähään aikaan ostele sitten yhtään mitään.

m%C3%A4jasusa.jpg

Ollaan menossa Susan (Susan Monsterforest) kanssa kattomaan uusia heppoja :)

Kun päästiin katsomaan niitä uusia hevosia, niin kuten arvata saattaa, siellä oli paljon porukkaa. Mulle iski kamala valinnanvaikeus siinä vaiheessa, kun näin ne hevoset, olin sitä ennen varma että otan sen mustavalkean.

valinta.jpg

Yritä näistä söpöläisistä nyt sitten valita yksi <3

Hetken siinä mietittyäni päädyin kuitenkin tuohon mustavalkeaan, sillä sen silmät ovat siniset ! Muutenkin se oli väritykseltään hieman erikoisempi, mutta jos joskus on ylimääräistä rahaa laittaa sso;hon, niin varmaan jomman kumman noista kahdesta muustakin pääsee mukaan talliin :).

Hevonen sai nimekseen Nightshadow, en ole vielä lempinimeä sille keksinyt. Tai noh, voisihan tuota Varjoksi kutsua, mutta onko se sitten liian yksinkertainen ? Joka tapauksessa (sanotaan nyt sitten Varjo) on ori ja se ilmestyy piakkoin tuonne Hevoset sivulle, kunhan opin hieman tuntemaan orin luonnetta ;). Tässä vähän kuvia vielä Varjosta.

uusihevonen.jpg

Tuitui <3

Koulutin Varjoa hieman tänään, en ajatellut kouluttaa sitä yhtä nopeasti kuin muita hevosiani, kun se on ollut vähän sellaista verenmaku suussa- meininkiä. Jos ottaisi joskus vähän rennommin, seuraavan hevosen pystyn kuitenkin ostamaan vasta yli kuukauden päästä. Tein siinä koulutuksen ohella Moorissa olevat dailyt, eli ota valokuvia ja harjaa/puhdista kaviot Moorin hepoilta.

dailyt.jpg

Mä muuten oikeesti inhoon dailyja :D

Dailyjen jälkeen meillä olikin klubissa tapahtumaa. Olen siis klubissa nimeltään Shadow Doves, en itse siis omista klubia. Klubista voi lukea lisää tästä. Oltiin siis piilosta, missä olen yleensä todella huono, siis oikeasti todella huono. Nyt meni yllättävän hyvin :D. Piiloleikki aloitettiin Jarlan suihkulähteeltä ja sitten mentiin vielä hippaa Jorvikin tallin jättikentällä (josta en muuten meinannut tajuta yhtään mitään, vaikka onkin maailman yksinkertaisin leikki :D)

piilo.jpg

piilot.jpg

Olin näköjään napsinut kuvat mun piiloista, joten olkaa hyvät :D

Meinasin aivan unohtaa, että täytyyhän mun esitellä Varjon varusteet ja Tiffanyn uudet vaatteet !

kamat.jpg

Kesti hieman keksiä, että mitä väriä mä tunkasen tälle hevoselle, niin päädyin sitten harmaaseen. Pintelit ostan sille sitten lauantaina, kun tulee se 100sc.

vaatteet.jpg

Tässä vielä Tiffanyn vaatteet, toi paita on aivan IHANA <3

Illalla meillä oli klubin kanssa vielä yövaellus, jonka Susa piti. Vaellus alkoi klo 23.30 ja ratsukseni valitsin Dragon.

drago.jpg

Vaellus alkoi Valen järveltä, josta sitten suunnistettiin Vigiin ja sielä melken Moorin talleille asti. Käytiin rannalla paistamassa makkaraakin :). Oli siis aika pitkä reissu !

vaellus.jpg

Hieman kuvamateriaalia vaellukselta:).

Vaelluksen jälkeen napattiin vielä Susan kanssa meistä kuva. Tällästä tänään, mitähän huomenna ?

m%C3%A4jasusa2.jpg

lento.jpg

Näin meillä, miten teillä ? :D