On kulunut viime postauksesta jo tovi. Viime keskiviikkona ei ollut oikein aihetta kirjoittaa, sillä tarinatehtävät jatkuivat MUTTA en päässyt tekemään niitä. Ensin pitää olla suoritettuna yksi juttu. Huomenna mun pitäisi saada tehtävät auki ja yritän ehtiä huomenna niistä kirjoittamaan, ennen uutta päivitystä.

Seuraavasta päivityksestä en tiedä yhtään mitä on tulossa. Toivoisin lisää issikoita :3. Parin päivän päästä sen sitten näkee, mitä tapahtuu! Viime kirjoituksessa taisin puhua siitä talutuksesta, joka on oikeasti aika turha. Ei ole tullut käytettyä :D. Mutta varmasti siitäkin on hyötyä, kun alan ensikuussa videoita tekemään.

Aloitan tosiaan videoiden teon ensikuussa, mutta niitä ilmestyy varmaankin vasta helmikuussa. Haluan saada tehtyä muutaman videon, että voin julkaista niitä suht säännöllisesti, niin kun mulla on valmiina esim. viisi videota, on mulla aikaa tehdä uusia kun julkaisen ne valmiit vaikkapa viikon välein. Tällä tavalla säästyn kiireeltä, sekä siltä kauhealta paineelta, että olisi pakko tehdä ja olisi pakko julkaista ja iikapua. Toivotaan nyt, ettei mitään rahallisia menetyksiä satu jotta saan ostettua videoeditorin itselleni.

En usko että teen videoita päivityksistä, niistä varmasti kirjoittelen edelleen tänne blogin puolelle. Videot tulevat suurimmaksi osaksi olemaan sellasia, että niissä on joku teema, tai teen sarjaa (keskeneräinen idea jo odottelee loppuratkaisun keksimistä). Myös klubivideoita tulen tekemään. Kanavalleni ei ilmesty pelkkiä sso videoita, vaan ajattelin tehdä myös muutaman peliarvosteluvideon sekä itse lets play videoita. Jos kiinnostaa vanhat retropelit (konsoleina toimivat NES ja SNES, googlaa jos et tiedä;)) niin niistä ilmestyy myös videoita. Myös eräs ystäväni antoi loistavan idean, millaisia videoita mun kannattaisi tehdä ja ajattelin hänen toiveensa toteuttaa:D. Mutta lisää tästä sitten myöhemmin, jäin hieman höpöttämään nyt tästä, KOSKA OON IHAN TÄPINÖISSÄNI NÄIDEN VIDEOIDEN TEOSTA!!! Ainiin, kaikki videot tulevat sitten olemaan suomeksi, mutta sarjat saatan kääntää myös enkuksi.

Olisiko sinulla jotain ideaa/aihetta/toivetta mistä haluaisit että tekisin videon? Kerro ihmeessä niin katsotaan osaanko toteuttaa! :)

Nyt siihen pääaiheeseen, klubiin! Heroic Stars (keksikää muuten meille joku lempinimi!!!) on aika hyvässäkin jamassa. Jäseniä on ja aktiivisuus on pysynyt oikein hyvällä tasolla! Lisää jäseniä on tullut hieman, mikä on tosi kiva juttu. Toivottavasti kaikki viihtyvät klubissa! :)

Kuvia mulla ei ole nyt hirmuisesti tapahtumista, mutta tässä muutamia viimepäiviltä.

kuva.jpg

kuva2.jpg

kuva3.jpg

kuva5.jpg

kuva6.jpg

kuva7.jpg